Kastamonu'da 79 yaşındaki Mehmet Zaim, cocukları gorunce kendisi de motosikletin arkasına bağlanan kızakla kayarak karın tadını cıkardı.
Kent merkezine bağlı Gokcekent koyunun Varsak Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Zaim'in komşusu Hakkı Zaim, kar yağışının ardından 3 yaşındaki cocuğu icin, el arabasının teknesini iple motosikletine bağladı.
Komşusunun, koyun icinde cocuğunu kaydırdığını goren Mehmet Zaim de kızağa binmek istediğini soyledi.
Hakkı Zaim'in kullandığı motosiklete bağlı kızağa binen Mehmet dede, koyun icinde herkese el sallayarak dolaşmaya başladı. Bu anlar cevredekiler tarafından cep telefonu ile kayda alındı. Sosyal medyaya da yuklenen video ilgi cekti.
"Yaşım 79 ruhum 30"
Mehmet Zaim, AA muhabirine, kulağında bir rahatsızlık bulunduğunu, bunun dışında hayatı boyunca doktora gitmediğini soyledi.
Sağlıklı ve zinde olduğunu ifade eden Zaim, "Bugun cocukları gordum benim de kızağa binesim geldi. Onlarla birlikte eğlendim. Yaşım 79 ruhum 30. Motosikletli kayığı daha yeni gordum. Benim zamanımda boyle şeyler yoktu. Gencliğimde boyle şeyler gormedim, bu yaştan sonra goruyorum." dedi.
Hakkı Zaim ise uzun zamandır kar yağışını beklediklerini soyledi.
Yağışın ardından 3 yaşındaki oğlunun kızağa binmek istediğini anlatan Zaim, "Motosikletle oğlumu cekmeye başladım. Daha sonra Mehmet amca, babam, kardeşlerim hepimiz bu eğlenceyi devam ettirdik. Sabahın ilk saatlerinde başladık. 7'den 70'e hepimiz eğlendik." diye konuştu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Bilal Kahyaoğlu