Fenerbahce'nin İngiliz devi Arsenal'den Turk asıllı Alman yıldız Mesut Ozil'i kadrosuna katması, tum dunyada olduğu gibi Turkiye'de de buyuk yankı uyandırırken Galatasaraylılığı ile bilinen futbol yorumcusu Rasim Ozan Kutahyalı'yı cileden cıkardı.
Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Mesut transferini yorumlayan Kutahyalı, Galatasaray yonetimini eleştirdi ve gurbetci oyuncunun ozel ucakla Turkiye'ye gelişine gondermede bulundu.
Fenerbahce'nin Mesut Ozil transferinin ardından Galatasaray Kulubu Başkanı Mustafa Cengiz'e seslenen Rasim Ozan Kutahyalı, "Adamlar surekli indirip kaldırıyor, biz neyi kaldıracağız? Biz de kaldıralım. Ben de Aytac Kara'yı Esenler Otogarı'ndan alacağım. Ekrem İmamoğlu ucretsiz yapsın bize, İETT ile alacağım Aytac Kara'yı" ifadelerini kullandı.
[h=3]DUN GECE İSTANBUL'A GELDİ[/h]İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'da forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, Fenerbahce ile sozleşme imzalamak uzere, kendisini Londra'dan almaya giden ucakla saat 22.13'te hareket etti. Ozil Ailesi'ni taşıyan ozel ucak saat 01.05'te İstanbul'a indi.
Eşi Amine Gulşe ve kızı Eda Ozil ile Ataturk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen yıldız oyuncuyu, sarı-lacivertli takımın sportif direktoru Emre Belozoğlu ve kulup yetkilileri karşıladı. Mesut Ozil ve ailesi, kendilerini karşılamaya gelenlerle kısa sure sohbet ettikten sonra havalimanından ayrıldı.
[h=3]"BİR RUYA BENİM İCİN DE GERCEKLEŞİYOR"[/h]Mesut Ozil, terminalde kulup televizyonuna yaptığı acıklamada, "Bana destek veren herkesten Allah razı olsun. İnşallah sahada bunun karşılığını veririm. Cok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahceliydim. Bir ruya benim icin de gercekleşiyor. İnşallah takım arkadaşlarımla başarılı olacağız. İnşallah her şey cok guzel olacak" ifadelerini kullandı.
Tecrubeli futbolcunun eşi Amine Gulşe de Turkiye'ye geldiği icin cok mutlu olduğunu dile getirdi.