Eski Cevre ve Şehircilik Bakanı Selcuk Bayraktar, gecen yılın son gununde sosyal
medya hesabından dikkat ceken bir paylaşımda bulunmuş ve "Biz ilce teşkilatlarında calışarak, elektrik direklerine bayrak asarak partili olduk. Sonunda mancınıkla atıldık. Siz ise; zekanız, eğitiminiz ve Babanız sayesinde Bizlere horozluk yaptınız. Şimdi ise "Parti" nizin başındasınız. Tıpkı ateşin ustundeki kazan gibi. Hadi bakalım, hadi !" ifadelerini kullanmıştı.

[h=3]SOSYAL MEDYA KULLANICILARI OZCELİK'LE DİYALOĞUNU HATIRLATTI[/h]Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Bayraktar, bu kez "Haram mal" ve "itibar" vurgusu yaptı. "Akrabalık haklarını gozetin, yoksula, kimsesize, yolda kalmışa yardım edin. Verecek bir şeyiniz yoksa en azından guler yuzle davranın! Eli sıkı olmayın! Ancak mallarınızı haram yollarda har vurup harman savurarak, zamanı gelince, parasız pulsuz, yurtsuz ve itibarsız kalmayın" ifadelerini kullanan Eski Bakan Bayraktar'a cok sayıda sosyal medya kullanıcısı ise 2013 yılında yaşadığı kotu durumu dile getiren kanser hastası
Dilek Ozcelik'le arasındaki diyaloğu hatırlattı.

[h=3]DUNYADAKİ EN MUTLU 100 İNSANDAN BİRİYİM[/h]Cok sayıda gelen mesaj uzerine bir acıklama yapan
Erdoğan Bayraktar, yıllar sonra kendini savundu:
"Edirne Belediyesi'nden cıktık. Dilek'in bana dediği şu: Kanser hastasıyım, ilaclarımı alamıyorum.Ben de yanımdaki valiye talimat verdim. 'Kızımızla ilgileneceksin' dedim ve cebimdeki yaklaşık 3 bin lirayı verdim. Sağlık Bakanı'nı takip edeceğimi soyledim. Daha sonra parayı iade etti. Dilek kızımızla en samimi şekilde ilgilendim, takip ettim. O gunu orada provoke edenler bilmiyorum ne durumda. Ben şu anda icim rahat, sağlıklı ve dunyada en mutlu 100 insandan biri olduğumu duşunuyorum. Tum insanlığa sağlık ve mutluluk temenni ediyorum."

[h=3]TURKİYE'Yİ AĞLATAN SOZLER: BEN DİLENCİ DEĞİLİM[/h]2013 yılında Edirne'de ziyaretlerde bulunan donemin Cevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yanına giden Trakya Universitesi İngilizce Oğretmenliği Bolumu oğrencisi Dilek Ozcelik, kanser ilaclarının temini icin yardım istedi.
Bunun uzerine Bakan Bayraktar genc kızın cebine bir miktar para koydu. Ozcelik de ağlayarak "Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Goruyorum ki caresizliği hic tatmamışsınız hayatınızda" diye cevap verdi.
Lenf kanseriyle mucadele eden genc kız 14 Ocak 2018 gunu hayatını kaybetti.

Eski Cevre ve Şehircilik Bakanı Selcuk Bayraktar [h=3]2013 YILINDA İSTİFA ETMİŞTİ[/h]Erdoğan Bayraktar, 2013 yılında NTV canlı yayına bağlanarak yaptığı acıklamayla Şehircilik ve Cevre Bakanlığı ile AK Parti Milletvekilliği gorevinden istifa ettiğini duyurmuştu.