Survivor Turkiye'de iki takım 2. dokunulmazlık oyunu icin parkura cıkmadan once de ilginc anlar yaşandı. Unluler takımı yarışmacıları kamp alanlarında uyurken barakalarında davetsiz bir misafir vardı.
Yarışmacılar uyurken, kamp alanına giren bir fare kameralara yansıdı. Yarışmacılardan bircoğu farenin varlığını fark etmeden uyumaya devam etti.

Survivor Unluler Gonulluler yeni bolumunde dokunulmazlık icin kıran kırana bir mucadele yaşandı. Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı parkurda kazanan taraf unluler takımı oldu.
Gonullulerde oyunun kaybedilmesi ile birlikte moraller bozuldu. Poyraz mağlubiyeti 'Aldığımız en ağır yenilgilerden biriydi. Bu dokunulmazlığa cok ihtiyacımız vardı." şeklinde yorumladı.
Merakla beklenen eleme Dora, Sancakay ve Hanzade arasında yaşandı. ve yapılan oylama sonucunda eleme adayı Sancakay oldu.
Sancakay yaptığı acıklamada, "Benim icin de surpriz oldu. Tahminlerim vardı ama bir bildikleri var ki yazıyorlar, bir şey soylemek istemiyorum. Neden beni yazdıklarını dinlemek isterim acıkcası." ifadelerini kullandı.
Survivor'ın yeni bolum fragmanı yarışmadan hemen sonra yayınlandı. Yeni bolumde her iki takıma da 2 yedek oyuncu katılacak.
Ote yandan Dora ile Sancakay arasındaki ipler iyice geriliyor. Tansiyonun yukseldiği saniyelerde Sancakay, Dora'nın uzerine yuruyor.
İPLER GERİLDİ Sancakay'ın Dora'ya 'Bana bağıramazsın. Bana annem, babam bağırmıyor.' dediği sıralarda Dora kendisini 'Bağırmadım' sozleriyle savunuyor.
Kaynak: Hurriyet