Fenerbahce'nin yıldız futbolcusu Caner Erkin, eşi Şukran Ovalı ve 2 yaşındaki kızı Mihran Ela'nın rahatı icin kesenin ağzını actı. Erkin, eşinin kızıyla birlikte otomobilde rahat rahat seyahat etmesi icin 1 milyon TL'lik Mercedes Vito satın aldı ve ozel şofor tahsis etti. Vito'nun "Tourer Select" serisinin VIP aracını tercih eden unlu futbolcu, yeni otomobilini Maslak 1453'te bulunan One1 Car isimli galeriden secti.
2017 yılında Roma'da unlu futbolcuyla hayatını birleştiren guzel oyuncu Şukran Ovalı, kızının doğumuyla setlere bir sure ara vermişti. Mutlu evlilikleriyle hayranlık uyandıran ciftten Caner Erkin, gectiğimiz aylarda yaptığı bir acıklamayla Şukran Ovalı ile evlenebilmek icin "kapısında yattığını" itiraf etmişti. "Evlenmek icin cok uğraştım, kapısında yattım, sokağında gezdim. İnadım sayesinde ikna oldu" diyen yıldız futbolcu, otomobil jestiyle eşinin ayaklarını yerden kesmiş...
Hızına yetişilemiyor
Hızlı girdiği siyasette aradığını bulamayan Zeynep Dereli, politika dunyasına bir sure ara vermişti. Şimdi yeni kurulan Deva Partisi'nin eğitim politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı olarak tekrar siyasete "merhaba" demiş.
Dereli bir donem Şişli Belediyesi Meclis Uyeliği gorevi yapmış, o sırada Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgul'le tanışmış ve Sarıgul'un kuracağı Turkiye Değişim Hareketi'ne 'genel başkan yardımcısı' olarak transfer olmuştu. Deniz Baykal'ın olaylı şekilde CHP'den ayrılması ve Kemal Kılıcdaroğlu'nun genel başkan olmasıyla TDH'lilerin bir kısmı CHP'ye gecmiş, Dereli de siyasete ara vermişti.
Eski Buyukelci ve CHP Hatay Milletvekili İnal Batu'nun oğlu Arda Batu ile 2014 yılında Park Şamdan'da duzenlenen sade bir nikahla evlenen Zeynep Hanım, gecen yıl sessiz sedasız boşanmıştı. Şimdilerde kurucusu olduğu Tink Okulu ve kızıyla ilgilen Zeynep Hanım, siyaset aşkı tekrar depreşmiş olmalı ki Deva Partisi'nde şansını denemeye karar vermiş. Surekli parti değiştiren Zeynep Hanım'ı bakalım onumuzdeki yıllarda hangi partide goreceğiz...
Poğacalar Kerem'den
10 aydır evde olan cocuklar artık televizyon seyretmekten de bilgisayar oyunları oynamaktan da sıkıldı! Cemiyetin sevilen isimlerinden Aslı Sipahi, oğlu Kerem'le keyifli vakit gecirmenin "lezzetli" bir yolunu bulmuş. Derslerden arta kalan zamanlarda birlikte vakit geciren anne-oğul, sık sık mutfağa girerek lezzetli tariflere imza atıyormuş. Gectiğimiz gunlerde de poğaca yapan ikili hem cok eğlenmiş hem de cayın yanına muhteşem bir lezzet hazırlamış. Şahane gorunuyor poğacalar, afiyet olsun...
Geleneksel torenle şans dilediler
Heyecan buyuk! Unlu şef Nobu Matsuhisa ve Hollywood yıldızı Robert de Niro ortaklığında kurulan NOBU Restoran, Turkiye'deki ilk şubesini acmaya hazırlanıyor. The Ritz-Carlton'ın icinde hizmet verecek olan ve inşaat calışmaları devam eden NOBU İstanbul, mayıs ayında kapılarını acacak.
Mekanın acılış tarihi, geleneksel Japon seremonisi "Kagami Biraki" ile duyuruldu. Uyum ve iyi şans getirmesi dilendi. Toren, Japonya I·stanbul Bas¸konsoloslugˆu Ku¨ltu¨r Ates¸esi Takumi Suemitsu, Su¨zer Holding Yo¨netim Kurulu Bas¸kan Yardımcısı Baran Su¨zer ve NOBU Kurumsal S¸efi Herve Courtot'un katılımıyla yapıldı.
Rituel kapsamında sake fıcıları kırılarak kotu enerjiler uzaklaştırıldı.
Kaynak: Hurriyet