Yıldız oyuncu ve ailesi ozel ucakla geldi
Karantina sureci devam edecek

Havada rekor takip"Bir ruya benim icin de gercekleşiyor"Mustafa AKIN-Kaan ULKER/İSTANBUL, - Fenerbahcelilerin transferini gunlerdir beklediği Mesut Ozil imza icin Londra'dan ozel ucakla İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcu ilk acıklamasında cok heyecanlı olduğunu belirterek, "Bir ruya benim icin de gercekleşiyor" dedi.Sarı-lacivertli taraftarların heyecanla yolunu gozlediği Mesut Ozil'in transferi artık resmiyet kazanıyor. İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'da forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, Fenerbahce ile sozleşme imzalamak uzere, kendisini Londra'dan almaya giden ucakla saat 22.13'te hareket etti.YILDIZ OYUNCU VE AİLESİ OZEL UCAKLA GELDİOzil Ailesi'ni taşıyan ozel ucak saat 01.05'te İstanbul'a indi. Eşi Amine Gulşe ve kızı Eda Ozil ile Ataturk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen yıldız oyuncuyu, sarı-lacivertli takımın sportif direktoru Emre Belozoğlu ve kulup yetkilileri karşıladı. Mesut Ozil ve ailesi, kendilerini karşılamaya gelenlerle kısa sure sohbet ettikten sonra havalimanından ayrıldı.KARANTİNA SURECİ DEVAM EDECEKKoronavirus tedbirleri kapsamında Londra'da son 4 gunu karantinada geciren deneyimli oyuncu, İngiltere'de iki kez Kovid-19 testi yaptırdı ve ikisinin de sonucu negatif cıktı. Sağlık Bakanlığı'nın prosedurleri gereği toplam 10 gun karantinada kalması gereken Mesut Ozil ve ailesi, İstanbul'da karantinaya devam edecek. Ozil Ailesi, 6 gun daha izole bir şekilde surecin sona ermesini bekleyecek. Yıldız oyuncunun karantina surecini tamamladıktan sonra sağlık kontrolunden gecmesi ve ardından sozleşme imzalaması bekleniyor.HAVADA REKOR TAKİPFenerbahce'nin dun akşam saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) transferi konusunda goruşmelere başlandığını acıkladığı ve sureci ilerletmek icin İstanbul'a getirdiğini bildirdiği Mesut Ozil, taraftarları harekete gecirdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, Ozil ve ailesini getiren ucağın rotasını internetten takip etti. Ucakları uydu uzerinden gosteren uygulamadan anlık takipler bir ara 112 bin kişiye cıktı. Bu sayı şu ana kadar merakla takip edilen ucaklar icin bir rekor olarak not duşuldu."BİR RUYA BENİM İCİN DE GERCEKLEŞİYOR"Mesut Ozil, terminalde kulup televizyonuna yaptığı acıklamada, "Bana destek veren herkesten Allah razı olsun. İnşallah sahada bunun karşılığını veririm. Cok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahceliydim. Bir ruya benim icin de gercekleşiyor. İnşallah takım arkadaşlarımla başarılı olacağız. İnşallah her şey cok guzel olacak" ifadelerini kullandı. Tecrubeli futbolcunun eşi Amine Gulşe de Turkiye'ye geldiği icin cok mutlu olduğunu dile getirdi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Mustafa AKIN