Beşiktaşlı Josef de Souza sozunde durdu, buz tutmuş havuza atladı

Brezilya, Cin'in geliştirdiği koronavirus aşısına acil kullanım onayı verdi

Fenerbahce, Attila Szalai transferini resmen duyurdu! 4,5 yıllık sozleşme imzalandı

Cadde ortasında dehşet! Baltayla saldırdıkları şahsı bacağından yaraladılar

Metro raylarına atlayan cıplak adam, elektrik carpması sonucu oldu

Fenerbahce'nin yeni transferi Mesut Ozil ucağa bindi! İlk fotoğraf geldi

Derbiyi kazanan Beşiktaş'ta Sergen Yalcın'ı duygulandıran anlar: Hepsine teşekkur ediyorum

Diagne ve Luyindama'yı eleştiren Terim'den Muslera mujdesi: Denizli macında oynayacak

Volkan Demirel'in eşi Zeynep, oyun havası eşliğinde spor yaptı

Son Dakika! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk: Yuz yuze eğitim kademeli olarak başlayacak

Derbide Cuneyt Cakır'ın verdiği kararlar, sosyal medyada buyuk tepki cekti

ABD'deki kanlı baskından 3 gun once 'Kongre hedef olabilir' uyarısı yapılmış

Lille, Reims'e karşı 3 puanı uzatmalarda aldı

Maddi sıkıntılar yaşayan Serdar Ortac: Arabayı kardeşim aldı, benzini kız arkadaşım oduyor

Duzce, Zonguldak ve Kutahya'da engelli ve hamile kamu calışanları yarın idari izinli sayılacak

'Yaza sağ cıkamayabilirim' diyen Seren Serengil sevgilisiyle kayağa gidince tepkilerin ardı arkası kesilmedi

Trump'ı silip atacak! ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden'ın ilk talimatları belli oldu

Tartıştığı karısını cok sayıda bıcak darbesiyle ağır yaraladı

Yeni Akit Haber Muduru Murat Alan'dan sağlık calışanlarına yonelik tepki ceken sozler: 'Ruşvetimi ver susayım' mantığı gibi

Gelecek Partisi Ardahan İl Başkanı, eşini darbettiği iddiasıyla tutuklandı

Takdir toplayan hareket! Belediye başkanı, eline kurek alıp vatandaşın kapısındaki karı kuredi

Erdoğan 'gecmiş olsun' dedi mi? Ahmet Davutoğlu ve Selcuk Ozdağ'dan birbiriyle celişen iki farklı acıklama

Son Dakika: Turkiye'de 17 Ocak gunu koronavirus nedeniyle 165 kişi vefat etti, 6436 yeni vaka tespit edildi

Haluk Levent'ten İbo Show eleştirilerine esprili yanıt: Bana guvenmeyin demiştim

Son Dakika: Fenerbahce, Mesut Ozil'i KAP'a bildirdi

Son dakika! Anadolu Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası! 16 arac birbirine girdi, 8 yaralı var

Yeni Malatyaspor, geriye duştuğu macta Caykur Rizespor'u farklı gecti

Vodafone Park'taki dev derbide gulen Beşiktaş! Liderliğini devam ettirdi

Bilim Kurulu Uyesi Afşin Emre Kayıpmaz'dan maske uyarısı: N95 ve FFP2 tarzı maskeler toplu alanlarda kullanılmamalı

ABD'nin eski Turkiye Buyukelcisi: S-400 krizi Turkiye-ABD ilişkilerine en buyuk darbeyi indirdi

Fernando Torres, Atletico Madrid B takımında teknik direktorluğe başlayacak

İsrail'de Pfizer/BioNTech aşısı yaptıran 13 kişi yuz felci gecirdi

Suriyeli miniğin kekini cansız mankenle paylaşması yurekleri ısıttı

Uc kişinin hayatını kaybettiği korkunc kazanın goruntuleri ortaya cıktı

Kontrolden cıkan tır petrol istasyonuna daldı! Şoforun manevrası faciayı onledi

F.Bahce'nin anlaştığı Mesut Ozil saat 00.15'te İstanbul'a gelecek

Talisca'nın Cin'den ayrılmak istemesinde sevgilisiyle arasının bozulması etkili oldu

Son Dakika: Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selcuk Ozdağ'a saldırıda bulunan 2 şupheli gozaltına alındı

Kamelyayı kıran genclere belediyeden sitem: Kırılan sadece kamelya olmadı, kalbimizi de kırdınız

Sosyal medya bunu konuşuyor! Belediye başkanlarının 'kar' diyaloğu