Beşiktaşlı Josef de Souza sozunde durdu, buz tutmuş havuza atladı Brezilya, Cin'in geliştirdiği koronavirus aşısına acil kullanım onayı verdi Fenerbahce, Attila Szalai transferini resmen duyurdu! 4,5 yıllık sozleşme imzalandı Cadde ortasında dehşet! Baltayla saldırdıkları şahsı bacağından yaraladılar Metro raylarına atlayan cıplak adam, elektrik carpması sonucu oldu Fenerbahce'nin yeni transferi Mesut Ozil ucağa bindi! İlk fotoğraf geldi Derbiyi kazanan Beşiktaş'ta Sergen Yalcın'ı duygulandıran anlar: Hepsine teşekkur ediyorum Diagne ve Luyindama'yı eleştiren Terim'den Muslera mujdesi: Denizli macında oynayacak Volkan Demirel'in eşi Zeynep, oyun havası eşliğinde spor yaptı Son Dakika! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk: Yuz yuze eğitim kademeli olarak başlayacak Derbide Cuneyt Cakır'ın verdiği kararlar, sosyal medyada buyuk tepki cekti ABD'deki kanlı baskından 3 gun once 'Kongre hedef olabilir' uyarısı yapılmış Lille, Reims'e karşı 3 puanı uzatmalarda aldı Maddi sıkıntılar yaşayan Serdar Ortac: Arabayı kardeşim aldı, benzini kız arkadaşım oduyor Duzce, Zonguldak ve Kutahya'da engelli ve hamile kamu calışanları yarın idari izinli sayılacak 'Yaza sağ cıkamayabilirim' diyen Seren Serengil sevgilisiyle kayağa gidince tepkilerin ardı arkası kesilmedi Trump'ı silip atacak! ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden'ın ilk talimatları belli oldu Tartıştığı karısını cok sayıda bıcak darbesiyle ağır yaraladı Yeni Akit Haber Muduru Murat Alan'dan sağlık calışanlarına yonelik tepki ceken sozler: 'Ruşvetimi ver susayım' mantığı gibi Gelecek Partisi Ardahan İl Başkanı, eşini darbettiği iddiasıyla tutuklandı Takdir toplayan hareket! Belediye başkanı, eline kurek alıp vatandaşın kapısındaki karı kuredi Erdoğan 'gecmiş olsun' dedi mi? Ahmet Davutoğlu ve Selcuk Ozdağ'dan birbiriyle celişen iki farklı acıklama Son Dakika: Turkiye'de 17 Ocak gunu koronavirus nedeniyle 165 kişi vefat etti, 6436 yeni vaka tespit edildi Haluk Levent'ten İbo Show eleştirilerine esprili yanıt: Bana guvenmeyin demiştim Son Dakika: Fenerbahce, Mesut Ozil'i KAP'a bildirdi Son dakika! Anadolu Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası! 16 arac birbirine girdi, 8 yaralı var Yeni Malatyaspor, geriye duştuğu macta Caykur Rizespor'u farklı gecti Vodafone Park'taki dev derbide gulen Beşiktaş! Liderliğini devam ettirdi Bilim Kurulu Uyesi Afşin Emre Kayıpmaz'dan maske uyarısı: N95 ve FFP2 tarzı maskeler toplu alanlarda kullanılmamalı ABD'nin eski Turkiye Buyukelcisi: S-400 krizi Turkiye-ABD ilişkilerine en buyuk darbeyi indirdi Fernando Torres, Atletico Madrid B takımında teknik direktorluğe başlayacak İsrail'de Pfizer/BioNTech aşısı yaptıran 13 kişi yuz felci gecirdi Suriyeli miniğin kekini cansız mankenle paylaşması yurekleri ısıttı Uc kişinin hayatını kaybettiği korkunc kazanın goruntuleri ortaya cıktı Kontrolden cıkan tır petrol istasyonuna daldı! Şoforun manevrası faciayı onledi F.Bahce'nin anlaştığı Mesut Ozil saat 00.15'te İstanbul'a gelecek Talisca'nın Cin'den ayrılmak istemesinde sevgilisiyle arasının bozulması etkili oldu Son Dakika: Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selcuk Ozdağ'a saldırıda bulunan 2 şupheli gozaltına alındı Kamelyayı kıran genclere belediyeden sitem: Kırılan sadece kamelya olmadı, kalbimizi de kırdınız Sosyal medya bunu konuşuyor! Belediye başkanlarının 'kar' diyaloğu