Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve eski Manisa Milletvekili Selcuk Ozdağ, cuma namazına gitmek uzere evinden cıkarken silahlı ve sopalı 5 kişinin saldırısına uğradı. Ozdağ'ın sol eli ve bir parmağı kırıldı.
[h=3]"ERDOĞAN 'GECMİŞ OLSUN' DEMEDİ"[/h]Karar TV'de Taha Akyol ve Elif Cakır'ın sorularını yanıtlayan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ozdağ'la telefon goruşmesinde "gecmiş olsun" demediğini soyledi.

[h=3]OZDAĞ İLE DAVUTOĞLU'NUN ACIKLAMALARI CELİŞTİ[/h]Ancak, Selcuk Ozdağ'ın acıklaması ise Davutoğlu'ndan farklıydı. Ozdağ, telefonla bağlandığı canlı yayında, saldırının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini arayarak "gecmiş olsun" dediğini soyledi.
Selcuk Ozdağ, şu ifadeleri kullanmıştı:
"Kendisine teşekkur ederim. Bir Cumhurbaşkanının bu olayda aramış olması onemli. Gecmiş olsun diyerek başladı. Ben de anlattım. 'Ankara'da mı oldu' diye sordu, 'Evet' dedim. Herhangi bir şekilde 'Bunun sorumlularını bulacağız, bu saldırı siyaset kurumuna yapılmıştır' gibi cumleler kullanmadı. Ben bunları beklerdim kendisinden. Cunku kendisinin ortağına sorular sormuşum, aynı gun uc kişi aynı anda saldırıya uğradık. Yine de onemlidir. Sayın Cumhurbaşkanının bizi araması yine de onemlidir."