Super Lig'in 19. haftasında konuk ettiği Caykur Rizespor'u 4-1 yenen Yeni Malatyaspor'un teknik direktoru Hamza Hamzaoğlu, karşılaşmayı iyi bir skorla kazanmayı başardıklarını soyledi.
Hamzaoğlu, macın ardından duzenlenen basın toplantısında, "Geriye duştuğumuz macı cevirmiş olmak bizim icin cok onemli." dedi.

Haftalardır suren bir kotu gidişatlarının olduğunu aktaran Hamzaoğlu, şoyle devam etti:
"Cok kotu olmasa da beklentimizin altında kalan bir gidişatımız vardı. Bugunku macı mutlaka kazanmak istiyorduk fakat ilk yarıda 1-0 geriye duştuk. Galatasaray macındaki kadroyla başladık, yorgunluk olabileceği aklımızdaydı. İkinci yarıya cıkarken de gerekli değişiklikleri yaptık. İkinci yarıya daha zinde arkadaşlarla biraz daha farklı oyun formatında başladık ve bunda da sonuc aldık ve macı iyi bir skorla kazanmayı başardık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Caykur Rizespor'a da bundan sonraki maclarında başarılar diliyorum."
Hamzaoğlu, onlerinde Atakaş Hatayspor ile zorlu bir maclarının bulunduğunu belirterek, bu maca en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti.
"Onceliğim mevcut kadronun devam ettirilmesi"
Transfer calışmalarını da surdurduklerini dile getiren Hamzaoğlu, şunları kaydetti:
"Ne yapabiliriz, kimler gelebilir, kimler gidebilir, ihtimaller var. Talipleri olan oyuncularımız var. Onların gitmesi durumunda onların yerini doldurmamız gerekecek ama her zaman soyluyorum benim onceliğim bu mevcut kadromuzun, mutlu ortamın devam ettirilmesi. Başka bir şeye ihtiyacımız yok. İyi bir ortamımız, oyuncularımız ve takımız var, bunu surdurebilirsek zaten hedeflerimize ulaşırız. Daha sonra eğer ihtiyac olursa gerekli takviyeleri yaparız."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Volkan Kaşik