EN PAHALISI LUYINDAMA
Kıiralık gelen Luyindama'nın bonservisi 5 milyon euro'ya aldı. Ozornwafor icin 300 bin euro odendi. Seri'ye 1.5 milyon euro, Lemina'ya 1 milyon euro, Andone'ye 700 bin euro, Emre Mor'a 600 bin euro kiralama bedeli odedi. Finansal Fair Play sebebi ile transfer bilancosunda eksiye duşmemesi gereken Cimbom, yaz transfer donemini artı 225 bin euro ile kapattı. 9.3 milyon euro'luk oyuncu satışı yapan Galatasaray, oyuncular icin 9.1 milyon euro harcadı.
TERİM'İN YAŞ GUNU
Bugun Turk Telekom Stadı'nda duzenlenecek imza toreni Fatih Terim'in yaş gunune denk geldi. 66 yaşına basacak olan tecrubeli teknik adamın, doğum gunu de kutlanacak.
F.BAHCE'YE BUYUK FARK
Transfer donemi tamamlandı... Galatasaray, Transfermarkt değeri bakımında 136.5 milyon euro ile Super Lig'in en değerli takımı unvanını elde etti. Sarı-kırmızılılar en yakın rakibi Beşiktaş'a (84.3 milyon euro) 52.2 milyon euro fark attı. Ezeli rakibi Fenerbahce'yle arasında ise (83.38 milyon euro) 53.2 milyon euro'luk fark oluştu.
GECENİN YILDIZI FALCAO
İmza torenine Andone dışında tum yeni futbolculara imza attırılacak. Oyuncular tek tek ozel olarak hazırlanan platforma davet edilecek. Gecenin assolisti ise kuşkusuz Radamel Falcao olacak.
YENİ REKOR BEKLENİYOR
Turk Telekom'da bugun bir tarih daha yazılacak. Falcao'yu İstanbul'a geldiği gun rekor bir sayı ile karşılayan ve farkını bir kez daha ortaya koyan sarı-kırmızılıların, bugun yapılacak imza toreninde de tribunleri doldurması bekleniyor. Gecen yıl Beşiktaş derbisi oncesi taraftara acılan idmanı 40 bin 541 kişi izlemiş ve 'Dunyada ucret odenerek izlenen en yuksek seyircisi sayısına ulaşan antrenman' olarak kayıtlara gecmişti.
ICARDI VE AREOLA'YI GOLGEDE BIRAKTI
23. şampiyonluk hedefi ile sezona başlayan Galatasaray, Radamel Falcao'nun KAP bildirimini saat 23:23'te gercekleştirdi. Ayrıca başarılı futbolcu icin hazırlanan tanıtım videosu da yayına konuldu. Twitter'da video 4.9 milyon kişi tarafından izlendi ve PSG'nin İcardi (1.4 M), Real Madrid'in Areola (1.1 M) icin hazırladığı videolara da buyuk fark attı.
MARCA'DAN OVGU
Galatasaray'ın kadrosuna kattığı oyuncular icin harcadığı para Avrupa'da da gundem oldu... Marca gazetesi; "G.Saray, 10 milyon euro karşılığında unlu oyuncularla dolu bir takım oluşturdu" başlığını attı. Aslında G.Saray son transferlerinde kendileri icin 144.2 milyon euro bonservis bedeli odenen oyuncuları sadece 3.8 milyon euro harcayarak kadrosuna kattı.
BİLETLER SATIŞA SUNULDU
Yenı transferler Galatasaraylı taraftarları kendinden gecirirken bugun Turk Telekom Stadı'nda bir kutlama yapılacak. Yeni transferler icin yapılacak imza toreni saat 20.00'de başlayacak. Biletler "passo.com.tr" uzerinden 23 liraya satışa sunuldu ve kartı bulunmayanlar Aslanlıyol gişelerinden kağıt bilet satın alabilecek. Kombine kart sahipleri ile GS Store'dan minimum 250 liralık alışveriş yapan taraftarlar ise imza torenini ucretsiz izleyebilecek.
RAKİPLERİMİZ ALINMASIN!
Bugunlerde Galatasaray'ın en keyifli isimlerinden birisi Mustafa Cengiz... Transfer surecini başarıyla yoneten Başkan, yeni transfer Radamel Falcao ile bir araya gelirken oldukca mutluydu. Albayrak ve Muslera'nın katıldığı toplantıda, yıldız oyuncuya, transferde kendilerine verdiği destek icin teşekkur etti ve rakiplere de gonderme yaptı. İşte o buluşmadan acıklamalar:
MUSTAFA CENGİZ: Transferlerimiz bizi secerken ki rakiplerimiz lutfen alınmasın, maddiyattan değil Galatasaray adını sectiler. Bizim yuruyuşumuze ve bulunduğumuz kulvarlara saygı duydukları icin geldiler. Tum transferlerimizde biz buna şahitlik ettik. Zaten odediğimiz ucretlerde ve bonservis durumlarından bu anlaşılabilir.
A. ALBAYRAK: Ben ve ailem zor zamanlar yaşadık. Duzenimiz bozuldu. Turkiye'yi terk etmeyi bile duşundum. Ben bu kulupte cok uzun yıllar hizmet ettim, omrumun olduğu surede de hizmet etmeye devam edeceğim. Falcao adam gibi adam. Galatasaray'a gelmek icin ne kadar cırpındığını gordum.
FALCAO: Galatasaray'ın ne kadar buyuk bir camia olduğunu bildiğim icin tek gelmek istemedim. Ailem de burada olsun istedim. Bir kez daha anladım ki cok doğru bir karar vermişim. Cok mutluyum. Havaalanından cok farklı ve yoğun duygularla ayrıldım. Hayatımdaki en buyuk anlardan biriydi belki de...