Bildiğiniz uzere dunyanın en populer oyun platformu Steam’de kullanıcılar profillerini oldukca ozgur şekilde duzenleyebiliyorlar. Bu konuda geniş imkanlar sunan Steam'de en kullanışlı ozelliklerden birisi de profil arka planını değiştirmek.
Bu yazımızda sizler icin Steam profil arka planı nasıl değişir ve yeni arka planları nasıl satın alabilirsiniz biraz ondan bahsedeceğiz. Ayrıca Steam’den indirim zamanlarında harika arka planlarda satın alabilir anlatacağımız yontemle profilinizi mukemmel bir forma sokabilirsiniz.
[h=2]Steam profil arka planı nasıl değiştirilir?[/h] Adım #1: Steam’i acın ve kullanıcı adınızın ustunde durun, acılan pencereden Profil’i secin. Adım #2: Seviye kısmının altında bulunan Profili Duzenle seceneğine tıklayın. Adım #3: Profil Arka Planı yazan link’e tıklayın. Adım #4: Daha once satın aldığınız Profil Arka Plan seciminizi yapın ve nasıl gorunmesini istediğinizi ayarlayın. Adım #5: Değişiklikleri kaydedin ve işlem tamam. [h=2]Adım #1: Steam’i acın ve kullanıcı adınızın ustunde durun, acılan pencereden Profil’i secin.[/h]
Steam hesabınıza giriş yaptıktan sonra, ust menuden kullanıcı nicknameinizin bulunduğu kutucuğun uzerine Mouse imlecini getirin. Acılan liste icerisinden “Profil” seceneğine tıklayın. Burada profilinizi goreceksiniz.
[h=2]Adım #2: Seviye kısmının altında bulunan Profili Duzenle seceneğine tıklayın.[/h]
Seviye ve rozetlerinizin bulunduğu bolumun altında “Profili Duzenle” seceneğini goreceksiniz. Yine Mouse imlecimizi buraya getirerek tıklıyoruz.
[h=2]Adım #3: Profil Arka Planı yazan link’e tıklayın.[/h]
Genel ve Avatar bolumun altında “Profil Arka Planı” linkini goreceksiniz. Şimdi macera başlıyor. Steam Profil Arka Planı’nızı değiştirmeye hazır mısınız?
[h=2]Adım #4: Daha once satın aldığınız Profil Arka Plan seciminizi yapın ve nasıl gorunmesini istediğinizi ayarlayın.[/h]
Steam pazarından satın almış olduğunuz Steam koleksiyon kartlarından edinmiş olduğunuz Steam Puan Dukkanı uzerinden satın almış olduğunuz tum arka planlar bu bolumde sizi bekliyor. Burada sevdiğiniz oyunların ya da Steam Puan Dukkanı uzerinden satın almış olduğunuz tum arka planlarınızı gorebilirsiniz. Bu noktada bir husus var, Steam artık Profil Arka Planı değişikliği yaparken size tam ekran mı yoksa orjinal boyutta mı kaplama yapması gerektiğini soruyor.
Steam’de arka plan boyutlandırmasını ayarlarken mutlaka arka planınızın en uygun şekilde gozukmesine dikkat edin. Daha oncesinde profil ekranını kaplayabilecek arka planlar tam ekran kaplaması yaptığı icin şık durmuyordu.
[h=2]Adım #5: Değişiklikleri kaydedin ve işlem tamam.[/h]
Evet artık Steam Profil arka planınız değişti sizleri tebrik ederiz. Aldığınız tum arka planları boyle yontemle kayıt edip yayına alabilirsiniz. Birbirinden havalı arka planlar Steam platformunda bulunuyor. Hemen her birini satın alıp deneyebilirsiniz.
[h=2]Bizim Hic Profil Arka Planımız Yok, Nasıl Satın Alacağız?[/h]
Hic endişelenmeyin sizler icin bunu da anlatalım. Biliyoruz ki bugune kadar arkadaşlarınızın havalı arka planlarını gordunuz ve nereden alacağınızı bulamadınız. Belki de Steam platformuna yeni başladınız. Yahut Steam Puan Dukkanı'nı hic duymadınız?
Olamaz mı? Olabilir elbette. Webtekno ekibi yardımsever yazarları sizler icin var. Hadi o zaman sizin icin havalı bir Profil Arka Planı satın alalım.
[h=2]Steam Profil Arka Planı Nasıl Alınır?[/h]
Aslına bakarsanız bunun icin dort yontem var. İlk ucu oldukca mantıklı ve renkli yontemler, sonuncu biraz daha can sıkıcı olabilir elbette.
Steam profil arka planı nasıl alınır bolumune gecmeden ekleyelim; Steam son yaptığı guncellemelerle kullanıcıların bircok şekilde arka plan ozelleştirmelerine yardımcı oluyor. Yani oyun bile satın alsanız Steam Puan Dukkanı uzerinden kazandığınız puanlarla harika bir arka plan sahibi olabilirsiniz.
[h=3]Steam pazarından Profil Arka Planı satın alma[/h]
Steam pazarından Profil Arka Planı satın alma işlemi en kolay yontem. Cok uygun fiyatlara satılan arka planları satın alarak yukarıda yazdığımız yontemle hemen profilinize ekleyebilirsiniz. En sevdiğiniz oyunların birbirinden şık arka planları pazarda değişken fiyatlarla bulunuyor.
[h=3]Steam koleksiyon kartlarından profil arka planı alma[/h]
Steam koleksiyon kartları profilinize duşup duruyordur. Burada oynadığınız oyunların koleksiyon kartlarını tamamlayıp işleyerek, Steam Profil Arka Planı kazanabilirsiniz. Pazardaki kullanıcıların bircoğu da arka plan kazanımlarını boyle yapıyorlar.
[h=3]Steam Puan Dukkanı uzerinden profil arka planı alma[/h]
Steam Puan Dukkanı cok uzun olmayan bir suredir Steam platformunda. Oyun satın alımları yaptıkca burada puan biriktiriyorsunuz. Biriktirdiğiniz puanlarla hareketli arka planlar, profil resimleri ve bircok Steam gorsel fonksiyonunu satın alabilirsiniz. Oynadığınız oyunların hareketli arka planlarını almak icin harika bir yontem.
[h=3]Steam arkadaşlarınızın profil arka planlarına cokme[/h]
Steam’de bolca vakit geciren arkadaşlarınızın profillerine baktığınızda bircok arka plan sahibi olduğunu fark edeceksiniz. Kendilerinden kibar kibar Profil arka planlarını isteyebilirsiniz. Steam Profil Arka Planları takaslanabilirler. Boylelikle guzel bir arka plan sahibi olabilirsiniz. Umuyoruz sizler icin faydalı bir rehber olmuştur. Diğer rehberlerimizi de inceleyebilirsiniz.