Dun, ilk aşıyı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmuş, ardından Bilim Kurulu uyeleri ve bazı doktorlar aşı yaptırmıştı. Bunun uzerine vatandaşlar Kemal Kılıcdaroğlu aşı oldu mu? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu ne zaman aşı olacak? Kemal Kılıcdaroğlu kac yaşında?
Dun ulke genelinde başlayan koronavirus aşılamasında oncelik sağlık calışanlarına verildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da aşı yaptırdıktan sonra tum parti başkanlarına aşı yaptırma cağrısında bulundu.
[h=3]KEMAL KILICDAROĞLU AŞI OLDU MU?[/h]Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşılanma cağrısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu'ndan olumlu yanıt geldi. Kılıcdaroğlu, "Bakan Koca gerekirse refakat edeceğini soyledi. Bugun, yarın aşı olacağım" dedi.
[h=3]KEMAL KILICDAROĞLU NE ZAMAN KORONAVİRUS AŞISI OLACAK?[/h]Daha once aşı yaptırmak istediğini soyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, Soner Dağıstanlı ile Konuşan Turkiye adlı radyo programına katıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşılanma cağrısına ilişkin acıklama yapan Kemal Kılıcdaroğlu, "Dun akşam sayın Sağlık Bakanı aradı, cağrı yaptı. 'Tabii' dedim. Ben de gerekirse refakat ederim dedi. Bugun, yarın aşı olacağım" ifadelerini kullandı.
Cin tarafından geliştirilen Sinovac aşısına ilişkin kaygısı olmadığını dile getiren Kılıcdaroğlu, "Liyakatten bahsediyorum ben. Doktorlar aşı olmamızı soyluyorsa aşı olacağız. Aşı olmak gerekiyor." diye konuştu.
Kılıcdaroğlu sozlerine şu şekilde devam etti: "Aşı olunması gerekiyorsa Bilim Kurulu'nun sozcusu olacaktı kamuoyuna o acıklama yapacaktı. İnsanlar da guvenip gidip aşı olacaktı. Kaldı ki 1.5 milyon kişilik aşımız var. Yeni aşıların gelmesi lazım. Kamuoyuna aşı takvimi sunulması lazım. Vatandaşların tedirginliğe kapılmalarına gerek yok. Zaten bu aşı kucuk dozda yapılıyor dolayısıyla vucut direncli hale geliyor koronaviruse karşı"