Bilecik'in Pazaryeri Kaymakamlığı ve İlce Milli Eğitim Mudurluğunce hazırlanan "Başarı Sizden Destek Bizden" Projesi kapsamında 8. Sınıf oğrencilerine deneme sınavları ve kaynak kitapları hediye edildi.
Bilecik cevresinde bir ilk olarak başlatılan "Başarı Sizden Destek Bizden" Projesinde 8. Sınıf oğrencilerinden sınava girecek olanlara 15 gunde bir deneme sınavı ve kaynak kitapları hediye ediliyor. Tum branş oğretmenlerinin fikri alınarak farklı yayınevlerinden her ders icin deneme sınavı kaynak kitap temin edilerek ilce Kaymakamı Berker Cırak ve Milli Eğitim Muduru Mahmut Ekinci tarafından hediye edildi.
Kaymakam Cırak, oğrencilere yonelik yaptığı acıklamada; İnsanlık olarak zor bir surecten gectiğimiz bugunlerde sizlerin de evlerinizde eğitim adına elinizden geleni sarf ettiğinizi biliyoruz.
Kaymakamlık ve ilce Milli Eğitim Mudurluğu olarak yeni yıl hediyesi olarak sizlerin başarınıza katkıda bulunmak istedik. Her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. 2021 yılının sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl olmasını dilerim" dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / İbrahim OZTOSUN