Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Osmangazi ilcesi Başaran Mahallesi'nde meydana geldi. Alkollu olduğu iddia edilen Halil K., annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşadığı eve geldikten sonra henuz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Evden yukselen sesleri duyan, aynı apartmanda oturan Kader K. (37), alt katta oturan annesinin evine geldi. Kader K. alkollu bir şekilde eve gelen kardeşini annesinden ve kız kardeşinden uzaklaştırmak istedi. İkili arasında başlayan tartışma kısa surede kavgaya donuştu. Bu sırada mutfaktan ekmek bıcağını alan Halil K. ağabeyini kolundan ve bacağından yaralarken, yaşanan arbede sırasında kendisini de elinden yaraladı. İhbar uzerine olay yerine cok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
[h=3]"BEN YAPARIM, BENİ TANIYAN TANIR"[/h]Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Kader K.'yı Bursa Yuksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Elinde bıcak ile teslim olmamak icin uzun sure direnen Halil K. ise polisin mudahalesiyle etkisiz hale getirildi. Basın mensuplarının "Neden yaptın?" sorusu uzerine "Ben yaparım, beni tanıyan tanır. Sen cek diyen" Halil K., sağlık ekiplerinin ilk mudahalesinin ardından Cekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavileri tamamlanan Halil K. ve Kader K. ifadesi vermek uzere polis merkezine goturuldu. Olayla ilgili soruşturma suruyor.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / GOKAY BAŞDAN