Başrolunu Taner Olmez'in ustlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Unsal, Hazal Turesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Koseoğlu, Bihter Dincel, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Reha Ozcan'ın yer aldığı Mucize Doktor dizisi, dun akşam 45. yeni bolumuyle ekrana geldi.
[h=3]"BİZİM İŞLER BİRDEN BAŞLAR BİRDEN BİTER"[/h]Dizide ilk bolumden bu yana Guneş karakterini canlandıran Korhan Herduran Mucize Doktor'a veda etti. Sosyal medya hesabından oyuncu arkadaşlarıyla cektirdikleri fotoğrafları paylaşan oyuncu, "Evet bir şekilde geldik Mucize Doktor seruveninin sonuna. İsmi gibi bizi mucizelere tanık eden bir proje oldu. Rol arkadaşlarım dostlarım oldu, birlikte oynamaya can attık, Berhayat Hastanesi'ne birlikte can verdik. Kamera arkasındaki tum ekip alkışın coğunu hak ediyor. Kendi adıma hepsini alkışlıyorum. Bizi evlerinize kabul eden siz sevgili seyircilerimize şukranlarımı sunmayı borc bilirim. Bizim işler boyledir birden başlar birden biter bazen. Sevginin, saygının, liyakatin, adaletin esas olduğu sağlıklı bir dunyada yeniden yeni hikayelerle buluşmak dileğiyle. Guneş'imin son sozunun altını cizmek isterim; 'Ben gercekten inanıyorum. Her şey hepimiz icin cok guzel olacak'. Sevgilerimle" dedi.

Mucize Doktor'daki rol arkadaşları Sinem Unsal, Onur Tuna ve Reha Ozcan da Korhan Herduran'ın paylaşımına yorum yaptı.