Survivor 2021 gonulluler takımı yarışmacıları arasında yer alan bir diğer isim de Ayşe Yuksel. Survivor 2021 gonulluler takımı yarışmacısı Ayşe Yuksel kimdir? Sorusunun yanıtı, Survivor takipcileri tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. Bu yıl gonulluler takımında yarışacak olan Ayşe Yuksel, iddialı sozleriyle dikkat ceken isimler arasında yer alıyor. Tenis hocalığı yapan Ayşe Yuksel'in nereli ve kac yaşında olduğu merak edilen konular arasında yer almaya başladı. Peki, Survivor Ayşe kim? 2021 Survivor Ayşe Yuksel kac yaşında, nereli? Ayşe Yuksel Ozturk instagram hesabı!
[h=3]SURVİVOR AYŞE YUKSEL OZTURK KİMDİR?[/h]Survivor 2021 gonulluler takımı yarışmacıları arasında yer alan Ayşe Yuksel, kendisinden şu şekilde bahsediyor;

"Ayşe Yuksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde Duzce'de doğdum. Duzce Universitesi'nde spor yoneticiliği bolumunde 2. Sınıf oğrencisiyim. Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldım ayni zaman da 7. Sınıfta haltere başladım ve genc kategorisinde Turkiye'de 3. oldum. 1 yıl yaptıktan sonra bıraktım ve voleybola başladım. 6 yıl mahalli ligde voleybola devam ettim. Aynı zaman da voleybolun ikinci senesinde tenis antrenorluğune başladım 4 yıldır devam ediyorum. Aynı zaman da lisede de basketbol okul takımında yer aldım 3 yıl. Universitede 1 yıl futsal ve yuzme dersi gordum. Şuan tenis hocalığı yapıyorum ve okuyorum."
[h=3]AYŞE YUKSEL INSTAGRAM HESABI NEDİR?[/h]Ayşe Yuksel "ayseyukselofficial" hesabından paylaşımlar yapıyor.