MANİSA'da, boşanmak istediği eşi Mikail Oymak (32) tarafından cocuklarının gozu onunde falcatayla boğazı kesilen ve tesadufen gelen anne-babası tarafından olumden kurtarılan Esra Oymak (31), yaşadığı korku dolu anları unutamıyor.
Cocuklarıyla birlikte psikolojik tedavi gorduğunu soyleyen Oymak, cezaevinden tehditlerini surduren eşinin, tahliye edilmemesini istedi.
Manisa'da yaşayan 3 cocuk annesi Esra Oymak, gecen 20 Kasım gunu, iddiaya gore, gundelik işlerde calışan eşi Mikail Oymak'a (32) boşanmak istediğini soyledi. Sinirlenen koca, cocuklarının gozu onunde genc kadının boğazını, falcatayla kesti. Boğazında 15 santimetrelik kesik oluşan Oymak, tesadufen gelen anne-babası tarafından, pencereden cıkartılarak, olumden kurtarıldı. Manisa Şehir Hastanesi'ne goturulen Esra Oymak'ın boğazına 15 dikiş atıldı. Gozaltına alınan Mikail Oymak ise, sevk edildiği adliyede, mahkemece tutuklandı. Hala yaşadığı korku dolu anların şokunu yaşayan Esra Oymak, cocuklarıyla birlikte psikolojik tedavi goruyor. Oymak, eşinin cezaevinden tehditlerini surdurduğunu belirterek, tahliye edilmemesini istedi.'YAŞADIĞIMIZ OLAYI COCUKLARIM DA BEN DE UNUTAMIYORUZ'Yaşadıklarının hem kendisinin hem de cocuklarının ruyalarını girdiğini anlatan Esra Oymak, "Eşim boğazımı kesti. Şimdi cezaevinde, cıkmasını da istemiyorum. Bizi, resmen yıktı. Cocuklarımın psikolojisi bozuk, benim de oyle. Cezası neyse ceksin istiyorum. Psikolojik olarak 'olum' hissi yaşıyorum. Korkuyorum. Sokağa bile cıkamıyorum. Şu an tedavi amaclı haplar kullanıyorum. Daha da kotu olmaya başladım, cocuklarım da aynı şekilde kotu durumda. Cocuklarımı daha dun psikoloğa goturdum. 'Yine gelir, tekrar aynı şeyleri yapar' diye cezaevinden cıkmasını istemiyorum" dedi.'BUTUN HAYATIM KARARDI'Oymak, "O an gozlerimin onunden gitmiyor. 'Seni oldureceğim' diye geldi, falcatayı direk boğazıma salladı. Amacı korkutmak değil, oldurmekti. Cezaevinden mektup yazarak, tehdit ediyor. Ben mektup yazmasını ve mektupların getirilmemesini istiyorum. Mektubu dahi tedirgin ediyor. Butun hayatım karardı. Kimseye guvenim kalmadı. Herkesten korkmaya başladım" diye konuştu.