Kanal D'nin buyuk bir ilgiyle izlenen ve başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ile Ozge Ozder'in paylaştığı Sadakatsiz dizisi, dun akşam yeni bolumuyle ekrana geldi. Sadakatsiz'in son bolumunde Volkan ve Ali'yle eski gunlerini ozleyen Asya'nın kafası karıştı.
[h=3]ASYA VE VOLKAN COCUKLARI İCİN BİR ARAYA GELECEK Mİ?[/h]Ali'nin surekli sorun yaşamasının sebebi, arada kalmış olması ve ilgi beklemesi olduğunu soyleyen Turgay, Asya'ya Volkan'la bir araya gelmeleri gerektiği tavsiyesinde bulundu. Turgay, Asya'dan eski gunlerdeki gibi bir sure Ali'yle ilgilenmelerini istedi.

[h=3]VOLKAN VE SELCUK BİRBİRİNE GİRDİ[/h]Diğer yandan ise Selcuk'la birbirine giren Volkan, ofkeden deliye dondu. Asya'ya olan ofkesini ondan cıkarmaya calışan Volkan, duygularını kontrol edemedi. Selcuk ise Volkan'ın bu tavırlarının altında Asya'ya hala aşık olması olduğunu soylese de Volkan duygularını bastırmaya devam etti.
[h=3]AĞLAYARAK ASYA'YA YALVARDI[/h]Asya'ya aşk değil nefret beslediğini soyleyen Volkan, hisleriyle başa cıkamayınca Asya'nın kapısına dayandı. Volkan gozyaşları icinde Asya'ya "Neden bu şehirden ayrılmıyorsun? Beni delirtmek hoşuna mı gidiyor? Sen gidince ben iyi olacağım. Seni gormeyince ben iyi olacağım. Seni gormeyince ben iyiyim, sensiz benim hayatım mukemmel. Git buradan Asya yalvarıyorum git ve bir daha da donme" dedi.
[h=3]TURGAY, ASYA'YLA EVLENMEK İSTEDİĞİNİ SOYLEDİ[/h]Volkan'ın bu hallerini goren Asya ise eski mutlu gunlerini ve Volkan'ın ihaneti yuzunden yaşadığı zor anları tekrar hatırladı. Tum bunların yanı sıra Asya'yla uzun suredir arkadaş olan Turgay, icinde bastırdığı duyguları acıklamaya karar verdi. Asya'yla baş başa bir akşam yemeğine cıkan Turgay, şakayla karışık onunla evlenmek istediğini soyledi.
Baş başa yemeğe cıkıp icinde bulundukları durum hakkında konuşan Turgay ve Asya'nın huzurunu ise mekana gelen Derin ve Volkan bozdu. Gecenin sonunda Asya'yı evine bırakan Turgay, ona duygularını itiraf ederek, bir gun evlenmek isterse buna hazır olduğunu soyledi.
[h=3]BAHAR, MERT'İN İHANETİNİ OĞRENDİ[/h]Sadakatsiz'in son bolumde Bahar, Mert tarafından bir kez daha ihanetle yuz yuze geldi. Son zamanlarda Mert'in eve gec gelişlerinden şuphelenen Bahar, ona bir şans daha vererek evliliğini kurtarmak istemişti. Tam da cocuk icin yeniden harekete gectikleri sırada, Bahar'ın telefonuna gelen fotoğraflar her şeyi yerle bir etti. Mert'in birlikte olduğu kadın onunla olan fotoğraflarını Bahar'a gonderdi. Buyuk bir hayal kırıklığına uğrayan Bahar, cekip gitti. İhaneti ortaya cıkan Mert ise birlikte olduğu kadına hesap sormaya gidince Volkan'ın kendisine oyun oynadığını oğrendi.
[h=3]ALİ HIRSIZLIK YAPMAYA BAŞLADI[/h]Son zamanlarda olanlardan cok etkilenen Volkan ve Asya'nın oğulları Ali, okulda arkadaşlarının eşyalarını calmaya başladı. Kermeste Derin'in standından bileklik calan Ali, annesine yakalanınca ise ona hediye aldığını soyledi. Okul arkadaşları Ali'nin eşyalarını caldığından şuphe edince, Ali okuldan kactı. Annesi ve babasının aradığı Ali gece yarısı sokakta polisler tarafından bulundu.