Ankara Şehir Hastanesi'nde Sağlık Bakanı Koca'ya yapıldı. Koronavirus Bilim Kurulu uyeleriyle geldiği hastanede sağlık gorevlilerince aşı yapılan Koca, yaptığı acıklamada, "Tunelin ucunda ışık gorundu demiştim hatırlarsınız, bugun oyle bir gun." ifadesi kullandı. Peki,Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hangi koronavirus aşısını oldu? Alman aşısı BionTech mi, Cin aşısı CoronaVac mı?
[h=3]SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA HANGİ KORONAVİRUS AŞISINI OLDU?[/h]Bilim Kurulu uyeleriyle birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne gecen Bakan Koca, canlı yayında aşı oldu. İlk olarak Bakan Koca aşı yaptırırken Bilim Kurulu uyeleri ve Prof. Dr. Mehmet Ceyhan da sırasıyla aşı oldu.

Koca, aşı olduktan sonra "Aşılama programının milletimize hayır getirmesini umuyorum. Bugun aşının dunyada başlamasıyla birlikte bu ışığı gormuştuk birlikte. Onumuzdeki gunlerin aydınlık olacağına inanıyorum. Milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Herkesin de mutlaka aşı olması gerektiğinin altını cizmek istiyorum. Bu hastalıktan korunmanın en buyuk yollarından biri aşı. Aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.
Koca'nın aşılama işlemi sonrası sosyal medyada 'Fahrettin Koca hangi aşıyı oldu?' sorusuna yanıt arar oldu. Fahrettin Koca, Cinli SinoVac şirketinin geliştirdiği CoronaVac aşısını oldu.