Gectiğimiz aylarda koronaviruse yakalanan Hadise, evinde gorduğu tedavinin ardından hastalığı atlatmıştı. Şarkıcı, koronavirus nedeniyle kendisinde başka bir hastalığın da ortaya cıktığını soyledi.
[h=3]HASTALIK SURECİNİ ANLATTI[/h]Şarkıcı Hadise, yılbaşı akşamı gercekleşen 'O Ses Turkiye'nin kamera arkasını vlog cekti. Gectiğimiz aylarda koronaviruse yakalanan şarkıcı, hastalık suresince yaşadıklarını da ilk kez anlattı.

[h=3]"KORONAYI ATLATTIM AMA ANKSİYETE KALDI"[/h]Korona endişesinin kendisinde anksiyete (kaygı bozukluğu) hastalığına yol actığını soyleyen sanatcı, şunları soyledi:
"Benim icin zor bir surecti. Hastanelik olmadım. Bu sureci daha zor durumda hastanelerde geciren insanları gorunce şukrettim. 2 hafta kendi evimde tek başıma kaldım. 4 hafta boyunca oksurdum. Başım cok fena ağrıdı. Kusmalarım cok oldu. 5. gunumde tat ve koku almamaya başladım. Asıl beni mahveden korku oldu. Televizyonlarda surekli izlediğimiz o kotu goruntuler beni panikletti. Endişeden anksiyete oldum. Oksuruk gecmiyor. Acaba sesimi etkileyecek mi, şarkı soyleyebilecek miyim? şeklinde kafamda deli sorular vardı. Neyse ki koronayı atlattım. Ama anksiyete kaldı."
[h=3]MOR ELBİSESİYLE POZ VERDİ[/h]Reklam cekimlerinden fotoğraflarını paylaşan unlu şarkıcı Hadise, "Cok yakında" notunu yazarken mor elbisesiyle goz kamaştırdı. Paylaşımın yoruma kapalı olması da dikkat cekti.
[h=3]ANKSİYETE (KAYGI BOZUKLUĞU) NEDİR?[/h]Anksiyete veya endişe; hoş olmayan bir ic catışma durumu ile karakterize edilen, sıklıkla ileri geri ilerleme gibi sinirsel davranışların eşlik ettiği bir duygu. Duygusal acıdan ise korku ve panik hissine neden olur. Kişi her şeyi olabilecek en olumsuz yonuyle ele alır, moral seviyesi en alt duzeydedir. Davranışsal olarak ise birey, anksiyetenin kaynağından kacma eğilimi gosterir.