Ziraat Turkiye Kupası son 16 turunda Gaziantep FK'yi eleyen İttifak Holding Konyaspor'un teknik direktoru İsmail Kartal, iyi ve disiplinli oyunla kazandıklarını soyledi.
Kartal, macın ardından duzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.
Gaziantep FK macına cok iyi hazırlandıklarını ifade eden Kartal, şunları kaydetti:
"Yaklaşık 4 aydır Konyaspor'dayım. Bir sistemimiz var. Kazanma uzerine kurgusu olan, asla kaybetmeye tahammulu olmayan bir oyun felsefemiz var. Şu ana kadar oyuncularım ellerinden geldiği kadarıyla bu sistemi uygulamaya calışıyorlar. Eksikliklerimiz var ancak onlar da zamanla duzelecek. Orta ve uzun vadede bu sistemi daha kaliteli, daha guclu ve daha iyi hale getireceğiz. Bugune baktığımız zaman sistem işliyor. Pozisyonlara girebilen rakibe cok fazla pozisyon vermemeye calışan bir Konyaspor var. Bu oyun şimdilik yeter gibi gozukse de orta ve uzun vadede daha buyuk hedeflerimiz doğrultusunda adım adım ilerleyeceğiz."
Cok daha iyi bir Konyaspor meydana getirmeye calıştığını vurgulayan Kartal, "Hedefim bu. Bugun de sisteme bağlı kalarak disiplinli oyunumuzla kazanmasını bildik. İyi mucadele ettik. Daha farklı da kazanabilirdik. Ceyrek finale kaldığımız icin oyuncularımı tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Basir Gulum