Galatasaray Teknik Direktoru Fatih Terim'in Yeni Malatyaspor ile oynadıkları kupa macının ardından yaptığı "Bugun derin bir yalnızlık hissettim. Galatasaray'a sozum var. Zaten Mayıs'ta hem sozum, hem kontratım bitiyor" acıklaması cok konuşuldu. Bu sozlerin ardından sosyal medyada Fatih Terim'in gorevine son verileceği iddiaları uzerine yonetimden acıklama geldi.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Haber Global'e yaptığı acıklamada "Fatih Terim bizim onemli bir değerimiz. Fatih Hocamızla yola devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı kulubun başkanının, perşembe gunu GS TV'de saat 14:00'teki canlı yayın sırasında konuyla ilgili detaylı acıklama yapması bekleniyor.

[h=3]FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?[/h]"Yonetimle transfer icin bir goruşmem olmadı. Malumu ilan ettim. Herkes konuşurken, ben de acıkladım. Transferi herkes yazarken bir şey yok, ben soyleyince mi sorun? Bugun derin bir yalnızlık hissettim. Benim kişilere, gruplara değil Galatasaray'a sozum var. Zaten Mayıs'ta hem sozum, hem kontratım bitiyor. Sozumde durmaya devam edeceğim. Canımız sağ olsun, canınız sağ olsun demek sanırım en doğrusu" cevabını verdi.