AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, 7. Olağan Kongrede guven tazeleyerek yeniden başkan secildi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Kulliyesi'nden canlı bağlantıyla katıldığı Rıza Kayaalp Kapalı Spor Salonu'nda gercekleştirilen AK Parti Yozgat 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ kongrenin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kongrede, ilk gunku gibi heyecan ve coşkuya şahit olduğunu aktaran Bozdağ, "Bir bayram havası var, bir demokrasi şoleni havası var. Bu heyecanı inşallah 2023 secimlerine kadar devam ettireceğiz. Yeniden daha buyuk bir başarıya imza atmaya var mıyız? Ben size inanıyorum. Butun secimlerde Yozgat,Turkiye'de rekor secim başarılarına imza attı. Bu başarılar sizin başarınızdır. Onun icin AK Parti secim başarılarında imzası ve emeği bulunan her bir kardeşime şukranlarımı sunuyorum." diye konuştu.
Bozdağ, bugun Turkiye'de guclu bir AK Parti varsa, bunun bir cok nedeni, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhu iceresindeki teşkilatlar olduğunu anlatarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yolundan gitmeye devam edeceklerini soyledi.
"Recep Tayyip Erdoğan eğer Turkiye'nin lideri, yoneticisi olmasaydı, ne Turkiye'de ne de Yozgat'ta kimsenin aklına şehir hastanesi gelmeyecekti" vurgusu yapan Bozdağ, "Kara treni sokelim diyenlerin aklına hızlı tren gelmezdi. Yozgat'ta universite gelmezdi. İHA, SİHA olmazdı. Secim dışında cumhurbaşkanı arayanlara sandıkta bir kez daha haddini bildireceğiz. Ben bu vesile ile kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bugune kadar gorev yapan başkanlarımıza teşekkur ediyorum." ifadelerini kullandı.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, zamanın ruhuyla hareket eden, siyasetini istişareyle yuruten devlet ve millet adamı olduğunu kaydederek şunları soyledi:
"Recep Tayyip Erdoğan, inandığı dava uğruna canını feda edecek kadar cesur, yurekli bir liderdir. Recep Tayip Erdoğan milletin adamı, gucunu milletten alan, millet dışında hicbir guc tanımayan, AK Parti dışında siyasi partilerin de gıpta ile baktığı bir liderdir. Boyle bir lidere davada yol arkadaşı olmak en buyuk şeref ve onurdur."
AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ise, birlik ve beraberlik icerisinde Yozgat'a hizmet edeceklerini vurguladı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Omer Ertuğrul