Sağlık Bakanı
Fahrettin Koca,
Koronavirus Bilim Kurulu uyeleriyle birlikte
Ankara Şehir Hastanesi' koronavirus aşısı oldu. Aşı sonrası acıklama yapan Bakan Koca, onumuzdeki gunler icin umutlu konuştu.
[h=3]AŞI SONRASI İLK SOZLER[/h]"Ben oncelikle bu aşılama calışmasının, programının milletimize hayırlar getirmesini diliyorum" diyerek sozlerine başlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Daha once de tunelin ucunda ışık gorundu demiştim hatırlarsanız. Bugun de oyle bir gun" dedi.

[h=3]"HERKESİN AŞI OLMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUZ"[/h]Dunyada ilk aşılamanın başlamasıyla birlikte insanlığın geleceğe umutla baktığını soyleyen Bakan Koca, "Onumuzdeki gunlerin aydınlık olacağına inanıyorum. Milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Ve herkesin de mutlak aşı olması gerektiğinin altını cizmek istiyorum. Cunku bu hastalıktan korunmanın en onemli yollarından birisi aşı. Normal eski hayatımıza donmek icin aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

[h=3]BAKAN KOCA'NIN ARDINDAN MEHMET CEYHAN AŞI YAPTIRDI[/h]Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı yaptırmasının ardından aşı koltuğuna Prof. Dr. Mehmet Ceyhan oturdu. Bakan Koca'nın ardından ilk aşı yaptıran isim Mehmet Ceyhan oldu.