Antalya'nın Serik ilcesinde bir emlakcıyı darbettiği iddia edilen okul muduru hakkında soruşturma başlatıldı.
Serik Milli Eğitim Muduru İkram Ekiz, gazetecilere yaptığı acıklamada, konunun kendilerine intikal ettirilmesinin ardından İl Milli Eğitim Mudurluğu ile goruşulduğunu ve okul muduru Erdoğan C. hakkında idari soruşturma başlatılması icin resmi yazı gonderdiklerini soyledi.
Soruşturma icin mufettiş gorevlendirildiğini kaydeden Ekiz, "Okul muduru izne ayrıldı. Mufettiş incelemesinin ardından olayla ilgili soruşturma neticesine gore gerekli karar verilecek." ifadesinde bulundu.
Emlakcı Ahmet Gobut ise verdiği ifadesinde, "Evi almak icin bana kaparo falan vermedi. Ben de muşteri cıkınca evi sattım. Daha sonra beni telefonla aradı, 'goruşelim' dedi. Sattığım eve gelerek, hanımım ve cocuğumun yanında beni darbetti. Bu planlanmış bir şeydir. Arkadan gelerek yumruk vurdu. Boğazımı sıktı. Şikayetciyim. Yetkililerden yardım istiyorum." dedi.
Gobut'un avukatı Huseyin Dalıc ise muvekkilinin 15 yıldır Serik'te emlakcılık yaptığını soyledi.
Okul muduru E.C'nin de emlakcılık yaptığını duyduklarını ileri suren Dalıc, "Muvekkilimin ucuncu bir şahsa sattığı evi kendisi alamadığı ve emlakcılık yapamadığı icin 8 Ocak Cuma gunu satışı yapılan evin bahcesinde muvekkilime saldırıp oğlunun yanında darp etmiştir. Muvekkilimin evi sattığı şahısların yanında bir darp olayı gercekleşmiştir. Bunun uzerine Belek Polis Karakoluna giderek okul mudurunden şikayetci olduk. Hastaneden rapor aldık." diye konuştu.
Okul muduru E.C'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Servet Tumer