CANAKKALE'de yaptırdığı Covid-19 testinin sonucunu beklemeden bankaya giden Sezai Elbas(62), HES kodundan 'riskli grup'ta yer aldığı gorulunce ambulansla evine gonderildi.
Pazarcı Sezai Elbas (62), bu sabah, Mehmet Akif Ersoy Canakkale Devlet Hastanesi'nde Covid- 19 testi yaptırdı. Test sonucu cıkana kadar evinde izole olması gerektiği soylenen Sezai Elbas, once belediyeye ardından banka şubesine gitti. Banka guvenlik gorevlisinin HES kodunu kontrol ettiği Elbas'ın 'riskli grup'ta olduğu gorulunce polis ile sağlık ekiplerine haber verildi. Sezai Elbas ise, ambulans gelene kadar banka onunde, guvenli bir alanda bekletildi. Sağlık ekibi tarafından ambulansa bindirilen Sezai Elbas, evine goturuldu.

'BEN HASTA DEĞİLİM'
Ambulans beklerken kendisini goruntuleyen basın mensuplarına spor yaparak poz veren Elbas, Ben hasta değilim. 'Cocuğumuza bir şey olmasın' diye sabah kendimi kotu hissettim. Devlet hastanesine test olmak icin gittim. Test yapıp, bıraktılar. Sonucun beşte belli olacağını soylediler. Ben de eşimle birlikte bankaya geldim. 'Korona cıktın' dediler. Turp gibiyim, burada şimdi spor bile yaparım. Yok ben de korona dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı