AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu, "Turkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına 'sozde' demek bu ulkeye hakarettir. Milletimizin iradesini yok saymaktır" dedi.
AK Parti Kırşehir 7'nci Olağan Kongresi, Neşet Ertaş Kultur Sanat Merkezi'nde yapıldı. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıc, Ankara Milletvekili Hacı Turan, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Başkanı Seher Unsal ve cok sayıda partili katıldı. Kongrede konuşan Sarıeroğlu, CHP lideri Kemal Kılıcdaroğlu'nun 'sozde cumhurbaşkanı' ifadesine tepki gostererek, "Turkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanına 'sozde' demek bu ulkeye hakarettir. Milletimizin iradesini yok saymaktır. Aldığı her oy meşru, halkımızın, vatandaşımızın gonlunden vererek vermiş olduğu bir oydur. Ben inanıyorum ki, vatandaşlarımız Cumhur İttifakı'na vereceği destekle inşallah en buyuk cevabı verecektir" dedi.

'TACİZLERİN, İSTİSMARIN YAŞANDIĞI BİR CHP VAR'CHP'yi eleştiren Sarıeroğlu, "Bir taraftan CHP icerisinde utanarak da soyluyorum; tacizlerin, istismarın yaşandığı bir CHP var. Bunların uzerini ortmek, kapamak icin sayın cumhurbaşkanımıza gercekten cirkin şekilde saldıran bir CHP Genel Başkanı var. Ne Turkiye boyle bir muhalefet anlayışını hak ediyor ne de CHP secmeni boyle bir genel başkanı. Siyasetin, belli bir seviyede yapılması lazım. Ulkemiz ve halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Muhalefetin de en iyisini ve guzelini hak ediyor. Bu, ulkemiz ve vatandaşlarımız icin bir kazanc olur. Hicbir projesi olmayan, soruna cozum uretmeyen, sadece camur, iftira atan, yalan soyleyen bir siyaset anlayışının hic kimseye verecek hicbir şeyi yoktur" ifadelerini kullandı.Goruntu dokumu: -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu konuşması-Genel detaySure: 722 MBHaber-Kamera: Abdurrahman DULKADİR/KIRŞEHİR,

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Abdurrahman DULKADİR