Yukatel Denizlispor Teknik Direktoru Yalcın Koşukavak, kadro derinliği konusunda eksiklerinin bulunduğunu belirterek, "Rotasyon yapamıyoruz. Surekli aynı oyuncularla oynamak zorunda kalıyoruz. Sakat oyuncu sayımız fazla. 12 oyuncuyla ligde oynuyoruz. Acil transfere ihtiyacımız var" dedi.
Yukatel Denizlispor, Super Lig'in 19'uncu haftasında 17 Ocak Pazar gunu sahasında oynayacağı Atakaş Hatayspor macının hazırlıklarını surdurdu. Yeşil-siyahlı ekipte sakatlıkları bulunan Ozgur Cek, Sakıb Aytac antrenmana katılmadı. Tedavilerine devam edilen Fede Varela, Neven Subotic ve Mustafa Yumlu takımdan ayrı duz koşu yaptı.

Antrenmanda basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Koşukavak, ic sahada problem yaşadıklarını, Atakaş Hatayspor karşılaşmasıyla bunu değiştirmek istediklerini belirtti. Acil cozume kavuşturulması gereken işlerinin olduğunu soyleyen Koşukavak, kadro derinliği yaratmak icin yoğun caba sarf ettiklerini kaydetti. "SUREKLİ AYNI OYUNCULARLA OYNAMAK ZORUNDA KALIYORUZ"Devre arası transfer doneminde oyuncu bulmanın kolay olmadığını vurgulayan Koşukavak, "Kadronun cok sakat oyuncu vermesi, oyuncu sayısının da az olması bizi aşırı derecede zorda bırakıyor. İcerideki problemlerimizi cozup, mumkun mertebe kadro derinliği yaratıp bir şeyler yapmamız gerekiyor. Bu kolay bir iş değil. Hem rakip hem de kadro planlamasıyla uğraş, bunlar kolay şeyler değil. O yuzden cok zorlanıyoruz. Oyuncular da cok zorlanıyor. Rotasyon yapamıyoruz. Surekli aynı oyuncularla oynamak zorunda kalıyoruz. Bu bizim icin ciddi bir handikap" dedi. "ACİL TRANSFERE İHTİYACIMIZ VAR"Transfer icin bircok oyuncuyla goruşme halinde olduklarını dile getiren Koşukavak, "Tercih edilme konusunda bazı problemler yaşıyoruz. Bazı kulupler rekabet halinde oluyor. Oyuncular başka yerleri tercih ediyor. Birkac oyuncuda ciddi mesafe katettik. İcerideki oyuncularımızın da problemleri var. Sadece dışarıdan oyuncu getirmek o problemi cozmuyor. Onların da sorunlarını cozmemiz gerekiyor. Cok yoğun calışıyoruz. İceriye oyuncu alamadığımız gibi Aissati'yi de kaybettik. Sakat oyuncu sayımız fazla. Acil transfere ihtiyacımız var. Bu konu uzerinde cok calışıyoruz. Yonetimimiz cok gayretli. Oyuncular biraz pahalı. Kuluplerin de ekonomik durumu ortada" diye konuştu. "12 OYUNCUYLA LİGDE OYNUYORUZ"Futbolcularının zor şartlarda buyuk bir ozveri orneği gosterdiklerini ifade eden Koşukavak, şoyle konuştu: "Denizlispor oyuncuları toplam 12 kişi. İşin gerceği bu. Genc oyuncularımız var ama onlara bu yuku yukleyemeyiz. 12 oyuncuyla ligde oynuyoruz. Oyuncular inanılmaz bir karakter gosteriyorlar. Takdire şayanlar. İc sahada kaybettiğimiz Ankaragucu ve HES Kablo Kayserispor macında da skoru kabullenmediler. Oyuncularımız yaşadıkları zorluklara rağmen cok gayretli. Onlara cok teşekkur ediyorum. Mustafa Yumlu'yu Caykur Rizespor macında oynatmamamız gerekiyordu. Bana 'hocam beni kadroya yazın' dedi. 'Acil ihtiyac olursa ben kendimi riske eder oynarım' dedi. Gecen hafta onu kullanmasaydık belki bu hafta oynayabilecektik. Gecen hafta oynadı, adalesindeki problem daha da arttı. Kendisi buyuk ozveride bulundu. Oyuncular zor şartlara goğus germeye calışıyorlar."
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Deniz TOKAT