Kayseri Buyukşehir Belediye Başkanı Memduh Buyukkılıc, AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan İl Kongresi oncesinde duzenlenen vefa programına katıldı.
Belediyeden yapılan acıklamaya gore, programa Başkan Buyukkılıc'ın yanı sıra, milletvekili Hulya Nergis Atcı, AK Parti İl Başkanı Şaban Copuroğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Uyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Ebru Habip, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timucin ve AK Parti İl Kadın Kolları Yonetim Kurulu uyeleri katıldı.

Buyukkılıc, programda yaptığı konuşmada, AK Parti Kadın Kolları teşkilatlarının her zaman kaliteli ve başarılı işler ortaya koyduklarını vurguladı.
Kongrede herkese başarılar dileyen Buyukkılıc, şunları kaydetti:
"Elbette belediyecilik anlayışıyla, bugune kadar emeği gecen tum başkanlarımıza, canlarımıza biz teşekkur ediyoruz. Biz de daha iyi noktaya taşımak, hemşehrilerimizin beklentilerine cevap verme yolunda ekibimizle ilgili gayret gosterip calışmalarımızı surduruyoruz. Kamu kurum kuruluşları, sivil toplum orgutleriyle ya da kendi teşkilatlarımızla dayanışmanın da cok şukur bereketini yaşıyoruz. Sizlerin duasını bekliyorum, bizler sizlere dua ediyoruz. Sizlerin gayretiyle buraya geldiğimizi biliyoruz. Bundan sonra yonetimde yer alacaklar var, almayacaklar var. Yonetimde olan ya da olmayan olmak onemli değil. Onemli olan Allah rızası icin hicbir hesabı, konumu durumu olmadan hem dua edip hem de calışıp davaya katkı sağlamak."
Timucin ise Buyukkılıc'ın teşkilatlara her zaman destek olduğunu ifade etti.
Buyukkılıc'ın arkalarında adeta manevi bir guc olduğunu vurgulayan Timucin, "Memduh Başkanımızın dediği gibi durmak yok, koşmaya devam edeceğiz. Kongreler kan tazeleme diyoruz ama ben her bir yonetimime teşekkur etmek istiyorum. Bu ekiple şehrimize katkı sağlamaya calıştık. Kadınlar olarak 16 ilcemizin tamamında gerek uye kayıtlarımızda gerekse calışmalarımızda birlikteydik. Herkese teşekkur ederim." ifadelerini kullandı.
Programın sonunda Buyukkılıc, AK Parti İl Kadın Kolları Yonetim Kurulu uyelerine teşekkur plaketi verdi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Esma Kucukşahin