Onur Buyuktopcu Gelinim Mutfakta programından ayrılıyor. Unlu sunucunun yerine ise Seda Sayan geldi. Hafta ici her gun Kanal D'de yayınlanan programda gunduz kuşağının en sevilen yemek yarışmaları arasında yer alıyor. Onur Buyuktopcu neden ayrıldı? Onur Buyuktopcu Gelinim Mutfakta'da yok mu?
[h=3]ONUR BUYUKTOPCU GELİNİM MUTFAKTA'DA YOK MU?[/h]Gelinim Mutfakta izleyicileri Our Buyuktopcu'yu programda goremedi. Seda Sayan'ın sunduğu programda artık Onur Buyuktopcu yer almıyor.
[h=3]ONUR BUYUKTOPCU NEDEN AYRILDI?[/h]Onur Buyuktopcu Gelinim Mutfakta'dan neden ayrıldığı hakkında net bir acıklama bulunmuyor.Fakat,Seda Sayan'ın verdiği bir roportajda Onur Buyuktopcu'nun programdan kendi isteği ile ayrıldığını belirtti. Kanal D'nin resmi internet sitesi uzerinde yer alan haber ise şu şekilde:
"3 yıldır hafta ici her gun izleyicileriyle buluşan Gelinim Mutfakta, 2021'in ilk pazartesi gunu olan 4 Ocak Pazartesi gunu Seda Sayan'ın sunumuyla ekranda olacak. Samimi tavırlarıyla gonullerde taht kuran Seda Sayan'ın programa da iddialı bir giriş yapacağı belirtildi.
Programın ciceği burnunda sunucusu Seda Sayan, "Yeniden hayranlarımla buluşacak olmak benim icin mutluluk verici. Mutfakta olmak ve yemek yapmak benim icin buyuk bir tutkuydu. Ve bu konuda mutevazi olamayacağım ama cok iddialıyım" dedi.
Sayan, dağıttıkları odullerle de rakiplerinin bulunmadığını belirterek "Her bolumun sonunda ceyrek altın ve her hafta finalinde de 5 altın bilezik dağıtıyoruz. Eli hamarat butun gelinleri kayınvalideleri ile birlikte Gelinim Mutfakta' ya bekliyorum. Cıkıp cıkıp gelsinler" diye konuştu.
[h=3]ONUR BUYUKTOPCU HANGİ PROGRAMA GECECEK?[/h]Onur Buyuktopcu'nun hangi programa gececeği hakkında net bir acıklama bulunmuyor. Konu hakkında acıklama gelince haberimize eklenecektir.
[h=3]GELİNİM MUTFAKTA NEDİR?[/h]Gelinim Mutfakta, 12 Mart 2018 tarihinde yayımlanmaya başlayan, 4 gelinin 4 kayınvalidesiyle yarıştığı bir yemek yarışmasıdır. Yarışma hafta ici her gun Kanal D'de yayımlanmaktadır. Yarışmayı ilk 2 sezon Fatih Urek sundu. 3 sezonu ise Onur Buyuktopcu devralmıştı. Kayınvalideler gelinlerin yaptığı yemekler ile beraber gelinlere puan veriyor.