Gelecek Partisi'nin Avcılar İlce Başkanlığı gorevinden istifa eden Huseyin Ağaoğlu ile yonetim kurulu uyeleri, duzenlenen torenle Turkiye Değişim Partisi'ne (TDP) katıldı.
TDP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Avcılar'daki bir restoranda duzenlenen torende konuşan Ağaoğlu, bir yıl oncesine kadar hicbir siyasi gecmişinin bulunmadığını ancak ceşitli nedenlerle bu yola girmesi gerektiğini hissettiğini soyledi.

Yaklaşık 8 ay boyunca Gelecek Partisi Avcılar İlce Başkanlığı gorevini yuruttuğunu anımsatan Ağaoğlu, "Ancak aradan gecen 8 aylık surecte gorev yaptığım Gelecek Partisi'nde kaygısını yaşayıp, duzeltilmesini istediğim sorunların cozumunde bir sonuc alınamayacağı fikrine ulaştım. Bireysel cabalarımın Gelecek Partisi'nde aynı değer ve oncelikte olmadığını fark ettim." dedi.
Son 3 aydır medya ve kamuoyunda TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgul gerceğinin kendisini gosterdiğini, sundukları cozumun ulkenin cıkış noktası olduğunu duşunduğunu ifade eden Ağaoğlu, "Ben de bu ekip icerisinde, tarihe kayıt duşen yapıda olma arzumu bildirdim. Sağ olsun İl Başkanı Yusuf Polat da memnuniyetle karşıladı. Kendilerine, İstanbul teşkilatına ve Genel Başkanımız Mustafa Sarıgul'e teşekkurlerimi bildirmek isterim. Avcılar'da cok guzel işler yapacağımıza inanıyorum." değerlendirmesini yaptı.
TDP İstanbul İl Başkanı Polat da programda yaptığı konuşmada partisinin hedeflerini aktardı.
Kendine bir misyon edindiğini kaydeden Polat, "İstanbul'un 39 ilcesinde saklı, kabuğunda kalmış diğer Mustafa Sarıgul'leri cıkaracağız. O amacla da bugun buradayız. Ucuncu bolge teşkilat başkanının goruşmeleri, istişareleri neticesinde Avcılar ilcesinde Huseyin Ağaoğlu kardeşimizin birlikte calışma fikrini sundular bize. Ben de cok mutlu oldum, şeref duyduğumu ifade ettim." diye konuştu.
Konuşmaların ardından Polat, parti rozetini Ağaoğlu'na takdim etti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Emrah Gokmen