ANTALYA'nın Serik ilcesinde emlakcı Ahmet Gobut, sattığı ev nedeniyle ilcedeki bir okulda gorev yapan mudur E.C.'nin kendisini dovduğu iddiasıyla şikayetci oldu. E.C.'nin sattığı evi almak istediğini ancak kendisine kaparo vermediğini soyleyen Ahmet Gobut, "Hanımım ve cocuğumun yanında beni darbetti. Yumruk vurdu, boğazımı sıktı, şikayetciyim" dedi.
Karadayı Mahallesi'nde gecen hafta cuma gunu bir ev satan emlakcı Ahmet Gobut'un sattığı evin komşusu konumunda bulunan ve ilcedeki bir ortaokulda mudurluk yapan E.C. tarafından darbedildiği one suruldu. İddiaya gore, E.C. evi kendisine değil başka birine sattığı gerekcesiyle Ahmet Gobut'u sattığı evin bahcesinde eşi ve cocuğunun yanında dovdu. Olayın ardından hastaneye giderek darp raporu alan Ahmet Gobut, E.C.'den şikayetci oldu.
Ahmet Gobut, "Bu evi almak icin bana kaparo vermedi. Ben de muşteri cıkınca evi sattım. Daha sonra beni telefonla aradı, 'goruşelim' dedi. Sattığım eve gelerek, evi sattığım aile, hanımım ve cocuğumun yanında beni darbetti. Bu planlanmış bir şeydir. Boyle okumuş, kulturlu, mudurluk yapmış bir kişi; haneme tecavuz, kasten adam yaralama; hazımsızlıkla, emlakcılık yapamadığı icin beni resmen oldurmeye teşebbus etti. Arkadan gelerek yumruk vurdu. Boğazımı sıktı. Şikayetciyim. Yetkililerden yardım istiyorum" dedi.Gobut'un avukatı Huseyin Dalıc, "Muvekkilim 15 yıldır Serik'te emlakcılık yapar. Bir ortaokul muduru E.C.'nin de haricen emlakcılık yaptığını duyduk. Muvekkilimin ucuncu bir şahsa sattığı evi kendisi alamadığı ve aracılık, emlakcılık yapamadığı icin 8 Ocak Cuma gunu Karadayı Mahallesi'ndeki satışı yapılan evin bahcesinde muvekkilimize saldırıp oğlunun yanında darp etmiştir. Muvekkilimin evi sattığı şahısların yanında bir darp olayı gercekleşmiştir. Bunun uzerine Belek polis karakoluna giderek okul muduru E.C.'den davacı olduk. Hastaneden rapor aldık. Olay savcılığa intikal ettikten sonra idari soruşturma icin İl ve İlce Milli Eğitim Mudurluğu'ne şikayette bulunacağız. Ayrıca Okul Aile Birliği Başkanı Evren Kesme gerekli yerlere muracaatta bulunacak. Biz bu şahsın bu saldırgan tavrı ile idarecilik yapamayacağı kanaatindeyiz. Gerekli mercilere şikayette bulunacağız" diye konuştu.E.C.'nin gorev yaptığı okulun, Okul Aile Birliği Başkanı Evren Kesme de, "Ahmet Bey'e yapılan saldırıdan sonra okuldaki oğrenci velilerimiz bana gelerek oğrencilerinin bu gibi bir oğretmenden eğitim almasının istemiyor. Ben de buna istinaden bugun giderek Milli Eğitim Mudurluğu'ne muracaatta bulunacağım" dedi.Konuyla ilgili E.C.'nin ifadesine başvurulduğu oğrenildi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Namık Kemal KILINC