Kayseri Universitesi (KAYU) Mustafa Cıkrıkcıoğlu Meslek Yuksekokulu İş Sağlığı ve Guvenliği programından mezun olan ve 2020 İş Sağlığı ve Guvenliği Genel Mudurluğu İş Guvenliği Uzmanlığı Sınavı'nda Turkiye birincisi olan Emre Cınar'a diplomasını Rektor Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa verdi.
KAYU'den yapılan yazılı acıklamaya gore, Rektorluk Senato Salonu'nda gercekleştirilen torende, mezun oğrenci Emre Cınar'ı sınav başarısından dolayı kutlayan Karamustafa, gurur duyduklarını belirtti.
Her oğrenciyi iyi bir eğitimle donattıklarına dikkati ceken Karamustafa, "Fakat oğrencilerimizin calışması, ekstra gayret gostermeleri de son derece onemlidir. Bu manada arkadaşlarım adına, oğretim elemanlarımız adına, universitemiz adına bugun burada diplomasını verdiğimiz başarılı mezunumuzu tebrik ediyorum. Kendisi verilenleri nitelikli bir şekilde pekiştirmiş, nitelikli bir şekilde suzgecten gecirmiş ve bunu da yansıtabilmiştir. Biz de kendisiyle gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.
Cınar da eğitiminde emeği gecenlere teşekkur etti.
Konuşmaların ardından Mustafa Cıkrıkcıoğlu Meslek Yuksekokulu İş Sağlığı ve Guvenliği Programı Oğretim Gorevlisi Enes Gunduz, mezun oğrencisinin mezuniyet kuşağını bağladı, Rektor Karamustafa da diploma ve hediyesini verdi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Esma Kucukşahin