Aleyna Cakır, 3 Haziran tarihinde Kecioren ilcesinde bir evde olu olarak bulunurken, sevgilisi olduğu belirtilen Umitcan Uygun'un, Cakır'a şiddet uyguladığı anlara ait goruntuler, bir sure sonra sosyal medyaya sızdı. Konu Turkiye'nin gundemi haline gelirken ve gozaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Umitcan Uygun, o tarihten bu yana olayın baş şuphelisi olarak gosterildi.
[h=3]TUTUKLANDI[/h]Bircok skandalla adından soz ettiren Uygun'un sosyal medyada uyuşturucu kullanırken goruntulendiği video gundem oldu. Ekipler Uygun'u, babası Doruk Uygun'u ve goruntulerdeki kadınlardan birini gozaltına aldı. Baba ve goruntudeki kız serbest bırakıldıktan sonra Uygun adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gonderildi.

[h=3]"KUMSAL'IN BU MADDEYİ NEREDEN ALDIĞINI BİLMİYORUM"[/h]Uygun'un ifadesinde ise, "Arkadaşımla Kumsal isimli şahsın evine gittik. Kumsal daha sonradan oğrendiğim 'metamfetamin' isimli maddeyi kullanıyordu. Bana uzattı ben de ictim. 'Bana ilk defa mı kullanıyorsun' dedi. Ben de hava atmak icin daha onceden bircok uyuşturucuyu kullandığımı soyledim. Daha sonra videodaki esmer kadınla ilişkiye girdim. Kumsal'ın bu maddeyi nereden aldığını bilmiyorum. Benden de para almadı. Bu videoyu Kumsal'ın telefonundan ben cektim. Herhangi bir sosyal medyada yayınlamadım. Bu videoyu cektiğimde alkolluydum. Kim tarafından sosyal medyada yayınlandığını bilmiyorum" dediği ortaya cıktı.
[h=3]UYUŞTURUCUYU UMİTCAN GETİRDİ VE BERABER KULLANDIK[/h]Videoda Umitcan'a uyuşturucu iciren Fadime Buşra G. de dun İzmir'de gozaltına alınarak Ankara'ya goturuldu. Narkotik Suclarla Mucadele Şube Mudurluğu'ne getirilen Fadime Buşra G., Umitcan Uygun'un adliyedeki ifadesinin aksine "Uyuşturucu maddeyi bize Umitcan getirdi ve beraber kullandık" diyerek Uygun'u sucladı.