TFF 1'inci Lig'de devre arasına zirvenin 3 puan gerisinde 32 puanla 4'uncu sırada giren Altay'da teknik direktor Yucel İldiz, ilk yarıda ortalama bir performans sergilediklerini dile getirdi. Katıldığı bir televizyon programında ilk yarıda koronavirus salgını ve İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden deneyimli teknik adam, "Kalabalık kadro sıkıntısı da cektik. Haksızlığa uğradığımız da kendi hatalarımız da oldu. Bandırmaspor macında tatile erken cıkmış gibiydik yoksa liderdik, ilk yarıyı lider bitirebilirdik. Ortalama bir performansla iddialı grubun icerisinde kaldık. En iyi performansı gosterdiğimiz zaman hedefi yakalarız" dedi.Sezon başında favori takımlar arasında gosterildiklerini soyleyen teknik patron İldiz, "Bu grupta favori belli olmaz, her şey olabilir. Rakipler inanılmaz transferler yapıyorlar. Biz daha sakin davranıyoruz. Zorluk derecesi en yuksek yıllardan birindeyiz. En iddialı takımlar arka arkaya sıralandık. Surpriz takımlar alttan gelebilir. Takımda cok iyi bir ortamımız var. Cok adam almayacağız. İki oyuncu aldık, bugun yarın acıklanır. Bir iki oyuncu daha alacağız. Yabancı da olur belki ama Turk kontenjanında olması gerekiyor. İşimiz kolay değil. Baskıya alışkın insanlarız. Bu kadar puanı toplayan bu takım. Ben hicbir takımı şampiyon yapacağım demedim. Hep birlikte başaracağız diyorum" yorumu yaptı.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Mustafa KOPRULU