KAHRAMANMARAŞ'ta daha once cay bahcesinde olay cıkartan, koronavirus salgınına yonelik yapılan denetimler sırasında maske takmadığı icin kendisini uyaran polislere, "Artistliğiniz kime" diyerek taşkınlık yapan Gulcan C., bu kez de bir guzellik merkezinde olay cıkardı. Maske takması icin yapılan uyarıya sinirlenen ve guzellik merkezinde calışanları tehdit ettiği one surulen Gulcan C., ihbar uzerine gelen polis ekiplerince gozaltına alındı. Yaşananlar ise cep telefonu ve guvenlik kamerası goruntulerine yansıdı.
Olay, dun Yirmikigun Mahallesi'ndeki bir guzellik merkezinde meydana geldi. Gulcan C., maskesiz gittiği guzellik merkezinde calışanları uyarısı uzerine maske taktı, ancak bu kez de cenesinin altına indirdi. Calışanların tekrar uyardığı Gulcan C., bağırarak hizmet almayacağını belirtip, parasını geri istedi. Calışanların iadeyi kabul etmesine karşın bağırmaya devam eden Gulcan C., "Takmıyorum, siz kimsiniz. Bir kere ceza yedim, ikinciyi yazmaları sıkar" diyerek calışanların uzerine yurudu. İhbar uzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

CAMI YUMRUKLADICalışanları tehdit ettiği de one surulen Gulcan C, polis ekipleri tarafından guclukle guzellik merkezinden cıkarıldı. Tehditlerine burada da devam eden Gulcan C., guzellik merkezinin camını yumrukladı. Guzellik merkezi calışanlarının şikayetci olası uzerine Gulcan C., gozaltına alınarak karakola goturuldu. Burada kendisi de guzellik merkezinin calışanlarından şikayetci olan Gulcan C., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.GARSONLARA KULLUK FIRLATMIŞTIGulcan C., 16 Şubat 2020 tarihinde İsmetpaşa Mahallesi'nde gittiği bir cay bahcesinde, once masadaki kulluğu yere, daha sonra da kendisini uyaran garsonların uzerine attı. Ardından masaları deviren Gulcan C, diğer muşterilerin uzerine de bardak fırlattı. Bu sırada cay bahcesine gelen arkadaşları, Gulcan C.'yi dışarı cıkarmak isteyen garsonlara saldırmış, ihbar uzerine gelen polis ekipleri, kadını gozaltına almıştı.ATİSTLİĞİNİZ KİME?"Gulcan C, 10 Aralık 2020 tarihinde ise Trabzon Bulvarı'nda koronavirus tedbirleri kapsamında denetim yapan polis ekiplerince maske takmadığı icin uyarılmış, taşkınlık yapıp, "Bana zorluk cıkarmayın. Artistliğiniz kime ya" dedikten sonra gozaltına alınmıştı. Polis merkezinde de maske takmayı reddeden Gulcan C., "Maske takmayacağım ne yapıyorsanız yapın. Buradan cıkıp savcılığa gideceğim hepinizle goruşeceğim. Siz neyinize guveniyorsunuz, siz kimsiniz? CİMER'e de yazacağım zaten. Sizin bu artistlikleriniz bir değil yetti. Yetti artık yetti. Siz neyinize guveniyorsunuz, siz kimsiniz?" diyerek tehditlerine devam etmişti.Hem maske takmamaktan 900 lira idari para cezası yazılan hem de polise mukavemet gostermekten adli işlem yapılan Gulcan C.'ye CİMER'den de yanıt gelmişti. Kadının goruntulerini sosyal medya hesabından paylaşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Enver Başar, "Toplum sağlığını koruma adına gece gunduz gorev yapan guvenlik guclerimize yardımcı olmalı ve maske-mesafe-temizlik kurallarına uymalıyız. Hanımefendi boşuna zahmet edip CİMER'e yazmasın" diyerek tepki gostermişti.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Omer KOC