Taylan ERGUN/ ARNAVUTKOY'de motosikletle minibus kafa kafaya carpıştı. Carpışmanın etkisiyle metrelerce savrulan motosiklet surucusu yaralanırken, kaza anları guvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza sokağa cıkma kısıtlamasının olduğu 9 Aralık gunu Arnavutkoy'de meydana geldi. Y.D. yonetimindeki minibus ile Maşallah Sevin yonetimindeki motosiklet kafa kafaya carpıştı. Carpışmanın etkisiyle motosikletli kurye Maşallah Sevin metrelerce havaya uctuktan sonra yol kenarına duştu. Cevredeki vatandaşların yardıma koştuğu kaza sonrası haber verilmesi uzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan motosikletli kurye, sağlık ekiplerinin mudahalesi sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ote yandan kaza anı ve sonrasında yaşananlar ise bir iş yerinin guvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
"BİR KAĞIR PARCASI GİBİ SAVRULDUM"

Bir durumcude motokurye olarak calıştığı oğrenilen Maşallah Sevin tedavisinin tamamlanıp taburcu olmasının ardından yaşadıklarını anlattı. "Bir kağıt parcası gibi metrelerce savruldum" diyen talihsiz motokurye Maşallah Sevin, muşterilerine durum siparişi goturmek icin yola cıktığını belirterek şoyle konuştu: "Kaza anında fark ettiğim tek şey, bir anda ara sokaktan cıkan aracın sinyali oldu. O andan sonrası ise hayal meyal var. Yuzumde ciddi hasarlar var. Bir takım estetik operasyonlarla duzeleceğini umut ediyoruz. Kaza sonrası kamera goruntulerini izlediğimde şok oldum. Cunku carpışma anında 4-5 metre havalanarak ucan bir şeyin olduğunu goruyorum. Bir kağıt misali ucan şeyin ben olduğunu fark ettim sonra." "MUZİKLE UĞRAŞIYORDUM, HAYALLERİM VARDI"Muzikle ilgilenen Maşallah Sevinc, "Hayallerim vardı, umutlarım vardı ancak şu an psikolojim oldukca dağılmış durumda. Şu an sağlığımın eskisi gibi olmasını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden." dedi. Motokurye olarak calışmanın zorluklarını bildiğini soyleyen Sevinc, tum motokuryeleri de bu ve benzeri kazalara karşı dikkatli olmaları yonunde uyardı.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı