Yeni Malatyaspor ile Galatasaray'ın karşılaştığı Ziraat Turkiye Kupası son 16 turunda normal suresi 0-0, uzatma suresi 1-1 eşitlikle sona eren macta, rakibini penaltı atışlarıyla mağlup eden Galatasaray ceyrek finale yukseldi.
Galatasaray Teknik Direktoru Fatih Terim, Malatyaspor macı sonrası yaptığı acıklama yalnız bırakıldığını belirtti. Yonetimle bir goruşmesinin olmadığını belirten deneyimli teknik adam, "Bugun derin bir yalnızlık hissettim. Benim kişilere, gruplara değil Galatasaray'a sozum var. Zaten mayısta hem sozum hem kontratım bitiyor." şeklinde konuştu.

[h=3]TARAFTAR SOSYAL MEDYADA DESTEK VERDİ[/h]Yeni Malatyaspor macının ardından sezon sonu icin adeta ayrılık sinyalleri veren ve "Kendimi derin bir yalnızlık icinde hissettim. kontratım sezon sonu bitiyor. Sadece taraftara soz verdim ve sozumu tutacağım" diyen Fatih Terim'e sarı kırmızılı taraftarlardan buyuk destek geldi.
Galatasaraylı futbolseverler, #YalnızDeğilsinFatihTerim etiketini Twitter Turkiye'de gundeme soktu. Sosyal medya adeta yıkılırken, başarılı teknik adama destek mesajları yağdı.
[h=3]ARDA TURAN TAKİPTEN CIKTI[/h]Ote yandan Galatasaray'da kaptan Arda Turan, ultrAslan'ı tum sosyal medya hesaplarından takipten cıkardı.
Arda Turan'ın haricinde yardımcı antrenorlerden Selcuk İnan; futubolculardan Taylan Antalyalı, Oğulcan Cağlayan gibi isimler de ultrAslan'ı takip etmeyi bıraktılar.