? Alanlarında uzmanlaşmış unlu isimlerin evlerine konuk olup hem stilleri hem de ev dekorasyonuyla ilgili sohbetler gercekleştirdiğiniz "Zamansız Stiller" programınız başladı. Programınızdan kısaca bahseder misiniz?
Aslında gecen sene başladı. Neredeyse 1 senelik bir proje diyebiliriz. Tabii ki hayata gecmesi biraz zaman aldı. Cunku biz herhangi bir formata sadık kalmadan gercekten ne yapmak istiyoruz, ne yansıtmak istiyoruz, bunları konuşup tartıştık.Ekibimizle birlikte nasıl yapacağımıza dair birtakım uygulamalı fikirleri bir araya getirerek projeye başladık.

? Konuklarınızı secerken belli kriterleriniz var mıydı?
Bu sadece benim modaya olan merakım ya da stili başkoşeye koymamla ilgili bir konu değil. Ekibin her uyesinden farklı fikirler cıktı. İşin icine biraz tasarım, biraz yemek, evine gittiğimiz insanın kendi ilgi alanlarını da katabileceğimiz boyle daha ucu acık bir konuya evrildi.
Bu şekilde de zaten onumuze cıkan konuklarda kendi alanlarında gercekten uzman insanlar bir şekilde denk geldi. Benim de o insanları cok iyi tanıdığım ortaya cıkınca cok samimi sohbetler gercekleştirdik. Sadece pandemiden dolayı belki ufak tefek aksaklıklar yaşamış olabiliriz ama genel olarak butun ekip, ruhuyla birlikte oradaydı.
"YA SABIR" DİYEREK KENDİMİZİ KORUYORUZ
? Programın kamera arkası sadece kadınlardan mı oluşuyor?
Teknik ekibi saymazsak kreatif ve yapım ekibi tamamen kadınlardan oluşuyor. Elbette kadın erkek diye bir ayrım yapmıyorum ama bu konuda gururluyuz. Ortaya konan işe, yaratıcı potansiyele ve acığa cıkan projeye baktığımda cok guzel bir iş goruyorum. Tabii arka planda kadınların olmasıyla yaratıcılık biraz daha fazlalaşmış olabilir. Uygulama kısmında ise teknik ekiple birlikte kreatif ekip birleşince ortaya guzel bir enerji cıktı diyebiliriz.
? Vintage parcalara karşı ozel bir tutkunuz olduğu aşikar. Peki dekorasyonla aranız nasıl?
Eski kıyafetlere merakım elbette var ama bununla birlikte binalar, eski objeler ve yapılara da her zaman ilgim vardır. Cunku yaşanmışlık tarih barındırır. O da beni oldukca yakından ilgilendiriyor.
? Sizin icin yeni normal donemi nasıl geciyor?
Cok guzel adapte olmuştuk yaz başında. Ama yaz bitince demoralize olmaya başladık. Şimdi bitmeyeceğini anlayınca biraz daha "ya sabır" deyip surece adapte olmaya calışıyoruz. Maksimum seviyede onlemimizi alıp kendimizi korumaya calışıyoruz.
Kaynak: Hurriyet