Adnan Oktar organize silahlı suc orgutune yonelik 78'i tutuklu 236 sanığın yargılandığı davada karar acıklandı. Silivri'de gorulen karar duruşmasına, Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu sanıklar katıldı.
[h=3]BİRCOK SUCTAN YARGILANDI[/h]Mahkeme Adnan Oktar'ın 'Suc işlemek amacıyla orgut kurmak ve yonetmek', 'Siyasal veya askeri casusluk', 'FETO silahlı teror orgutune uye olmamakla birlikte orgute yardım', '7 kez cocuğun nitelikli cinsel istismarı', '27 kez nitelikli cinsel istismar', 'kişiyi hurriyetinden yoksun kılma', 'eziyet', 'eğitim hakkının engellenmesi', 'kişisel verilerin hukuka aykırı olarak kaydedilmesi' ve 'tehdit' suclarını işlediğine kanaat getirerek once 1075 yıl hapse mahkum etti.

[h=3]9 BİN 803 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ[/h]Mahkeme, Oktar'la birlikte orgut yoneticileri Tarkan Yavaş, Mehmet Noyan Orcan, Halil Hilmi Muftuoğlu, Bora Yıldız, İbrahim Tuncer, Ulviye Didem Urer, Aylin Atmaca, Alev Babuna, Merve Buyukbayrak, Sinem Hacer Tezyapar, Yeliz Sucu, Ayşegul Huma Babuna ve Fatma Ceyda Ertuzun'un cezalarına orgut uyelerinin de cezalarını ekleyerek toplamda 9 bin 803 yıl 6'şar ay hapis ve ayrı ayrı 400 bin lira para cezası verdi.
[h=3]"ALLAH DELİKANLIMIN ŞANINI YUCELTTİ"[/h]Yaklaşık 10 bin yıllık cezanın ardından kedicik Tulay Kumaşcı sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kumaşcı, "Dun ne şerefli bir gundu. Allah delikanlımın şanını 10 binlik cezayla yuceltti. Tarihte boyle bir ceza boyle bir dava gorulmedi. 11.01.2021 gunu tarihe altın harflerle yazıldı. Kim bilir tahliyeleri nasıl muhteşem olacak. Heyecanla bekliyorum" dedi.