Demet Şener ve işadamı Cenk Kupeli, 2,5 aylık ilişkilerini 21 Haziran 2019 tarihinde surpriz bir şekilde nikah masasında taşımıştı. Her fırsatta buyuk bir aşk yaşadıklarını dile getiren ikili, dun yine surpriz bir şekilde 19 ay suren evliliklerini sonlandırdı. Cift, İstanbul Bakırkoy 12. Aile Mahkeme'sinde anlaşmalı bir şekilde boşandı. İkili, birbirlerinden hicbir şekilde maddi ve manevi talepte bulunmadı. Şener ve Kupeli, işlemler sonrası İstinye'deki evlerine gecti.
DOSTCA BİTİRDİK
Ciftin boşanmalarındaki en buyuk etkenin, Cenk Kupeli'nin cocuk istemesi olduğu iddia edildi. Demet Şener'in başlarda işadamının cocuk isteğine olumlu baktığı one suruldu. Unlu isim, daha sonra cocuklarının buyumesi ve iş hayatına donerek kendi markasını kurmasıyla cocuk isteğini rafa kaldırdığı oğrenildi. Bu yeni karar sonrası cift, konuşup dostca bu birlikteliği bitirmeye karar verdi.
ANNE OLAMASAYDI ASLA BIRAKMAZDIM!
Seren Serengil ise Cenk Kupeli'nin kendisine şu acıklamayı yaptığını one surdu: "Cenk Kupeli, cocuk mevzusundan dolayı boyle bir karar aldıklarını bana soyledi: 'Demet eğer sağlık sorunu nedeniyle anne olamasaydı onu asla bırakmazdım, başımın ustunde yeri olurdu. Zaten doktora da gittik. Ama cocuk istemeyince bu kararı verdik. Ben de cocuğum olsun istiyorum, genc bir insanım." Başka bir iddiaya goreyse işadamının maddi sıkıntılar yaşadığı ve eve gelen borclardan Demet Şener'in artık rahatsız olduğu yonunde.
Hayatımda hep ozel kalacaksın
Cenk Kupeli, sosyal medya hesabından Demet Şener'le fotoğrafını paylaşarak bir acıklama yayınladı: "Bana hissettirdiğin guzel duygular icin teşekkur ederim. Anneliğine ve kadınlığına olan saygımın yanı sıra, sana duyduğum sevgi nedeniyle hayatımda hep cok ozel kalacaksın. Ayrılık sonrası arkadaşlığa inanmasam da eski eşin olarak tum desteğim seninle ."
'Baba beni al'
Demet Şener'in eski eşi İbrahim Kutluay, Şener'in İstinye'de bulunan evinin kapısında goruntulendi. Kızı İrem'in kendisini aradığını belirten Kutluay, "Benim olayla bir alakam yok. Kızım kendisini almamı istedi. Onun icin geldim" dedi. Eski basketbolcu, bir saat sonra kızını eve bıraktı ve şunları soyledi: "Bir kahve ictik. Lutfen, olaya beni dahil etmeyin."
Kaynak: Hurriyet