Edirne'nin Keşan ilcesinde mantar toplamak icin gittiği ormanlık alanda domuzun saldırısı sonucu yaralanan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.
Alınan bilgiye gore, Barağı ile Suluca koyleri arasındaki ormanlık alana mantar toplamaya giden Necmettin Kuzakcı (76), domuzun saldırısına uğradı.
Yaralı halde kendi imkanlarıyla koye donen Kuzakcı, vatandaşların haber vermesi uzerine bolgeye gelen sağlık ekiplerince Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kuzakcı, gazetecilere yaptığı acıklamada, ormanda kopekler tarafından yaralanmış bir domuzla karşılaştığını soyledi.
Kendisine saldırmaya başlayan domuzla bir sure boğuştuğunu ve yaralandığını anlatan Kuzakcı, şoyle konuştu:
"Boğuşma sırasında kolum kırıldı. Bircok yerimden yaralandım. Arkasındaki kopekler domuzu korkutmaya calışsa da kar etmedi. Zaman zaman kopeklere yonelen domuz daha sonra yeniden bana saldırdı. Daha sonra 3 buyuk kopek daha gelince domuz yeniden kacmaya başladı. Ben de kanlar icerisinde koy meydanına kadar gitmeyi başardım. Koy imamı ile cevredekiler bana yardım ederek ambulans cağırdı, hastaneye kaldırıldım. Yaralılarıma 60 dikiş atıldı."
Kaynak: Anadolu Ajansı / İlker Gurel