Şimdilerde adı Fenerbahce ile anılan Arsenalli Mesut Ozil, gectiğimiz yıl Elif Durust'un Camlıca tepesindeki tripleks evini satın almıştı.
Elif Durust, Mehmet Germiyanlıgil ile evliliği sırasında oturduğu evi boşanmanın ardından boşaltmış ve o donem aşk yaşadığı sevgilisi Sıtkı Ayan'a kiraya vermişti.

Ayan ise yaklaşık 10 yıl kullandığı evi, bu yaz başı boşaltmış ve Yenikoy'e taşınmıştı.
Arsenal'la kopma noktasına gelen Ozil'in Fenerbahce'ye transferi gercekleşmek uzere.
Gecen hafta eşi Amine Gulşe ve 9 aylık kızı Eda ile İstanbul'a gelen Ozil, kendi evine yerleşmek icin kolları sıvamış.
Bir mimarla anlaşan cift, şimdilerde evi kendi zevklerine gore dekore ettiriyor.
Bir zamanlar Elif Durust'un babası, sanayici Ekrem Durust'un sahibi olduğu uc katlı villa, gosterişli ve şatafatlı bir dekorasyona sahip. Mimari ekiple kafa kafaya veren Gulşe'nin evi sadeleştirmek istediği gelen bilgiler arasında.
4 Nisan'da nikah var
FİBA Grubu Yonetim Kurulu Başkanı Murat Ozyeğin, ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor!
4 yıldır 33 yaşındaki Avukat Yasemin Guckan ile flort eden Ozyeğin, yılbaşında romantik bir dağ evinde sevgilisine evlenme teklifi etmiş.
"Evet" yanıtı aldıktan sonra hazırlıklara başlayan 3 cocuk babası Murat Ozyeğin, 4 Nisan'da aile arasında yapılacak kucuk bir torenle Yasemin Guckan ile nikah masasına oturacak. Cift, pandemi sonrası tum aile bireyleri ve dostlarıyla buyuk bir davet vererek, evliliklerini kutlamayı planlıyor.
Yardımcısı değil sevgilisi!
İş insanı Ahmet Bayer, gectiğimiz gunlerde yanında sarışın bir kadınla objektiflere yansımıştı. Haberlere "yardımcısı" olarak yansıyan hanımefendinin kimliğini araştırınca oğrendim ki, gercekte yardımcısı değil, 1 yıllık sevgilisi Nina Hakimi'ymiş!
İranlı bir ressam olan Nina Hakimi, uzun suredir Turkiye'de yaşıyor ve sanat calışmalarını burada surduruyor. Hatta gectiğimiz gunlerde La Visione Art Gallery'de acılan "Join Us" isimli karma sergide yeni eserlerini sanatseverlerle buluşturdu.
Hayali gercek oldu
Cemiyet hayatının renkli isimlerinden Verda Penso hayalini kurduğu markasını hayata gecirdi ve "Penso Gioielli" markası ile moda dunyasına adım attı.
Etiler'de actığı yeni mağazasında kadın ve erkek bilek ve yuzuklerden oluşan koleksiyonunu gorucuye cıkaran Verda Hanım gorduğu ilgiden memnun... Verda Hanım'a yeni işinde başarılar diliyorum.
Kaynak: Hurriyet