Angry İP Scanner Nedir:
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Angry İP Scanner İP taraması yapan 2001'de çıkmış ücretsiz bir programdır.
Angry İP Scanner Ne İşe Yarar:
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Angry İP Scanner İP aralıklarındaki açık makineleri bulan bir programdır. Bu İP'lerden bazı olası sonuçlar İP kamera, modem arayüzü ve modeme bağlanan cihazlardır. Tabiki bunlardan farklı olası sonuçlar vardr.
Kurulum:
¯¯¯¯¯¯¯¯¯
1- Öncelikle programı resmi adresinden indirelim. Bunun için şu adrese gidelim ⇒ Tıkla
2- Burdan 32-64 Bit İnstallar yazısına dokunduğumuza program inmeye başlıyor.

3- Program indikten sonra inen dosyayı çalıştırıyoruz.

4- Sonra "Next" diyoruz.

5- İnstall dedikten sonra çok kısa bir indirme oluyor. Ve "Finish" diyerek kurulumumuzu bitiriyoruz.

Anlatım:
¯¯¯¯¯¯¯¯
1- "Angry İP Scanner" dosyasını çalıştırıyoruz.

2- Burdaki İP aralıklarını programa girdikten sonra "Başlat" tuşuna basıyoruz ve program çalışmaya başlıyor. Ben kendi modem aralığımı tarattım ve şu sonucu aldım. Burdaki "Yeşil" modem arayüzünü temsil ediiyor. "Mavi" ise modeme bağlı cihazları temsil ediyor.

3- Burdaki "Yeşil" olanı tarayıcımıza yazıyoruz ve bizi modem arayüzü karşılıyor.

4- Bu aşamada modem arayüzünün default kullanıcı adı ve şifresi admindir. Yanlış çıkarsa o modem arayüzünün default kullanıcı adı ve şifresinin internette aratırsanız bulursunuz.

Modem Arayüzünden Neler Yapılabilir:
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
✵ O ağın şifresini değiştirebilirsiniz.
✵ O ağın adını değiştirebililrsiniz.
✵ Modeme bağlı olanları mac filitresine atıp bağlanmalarını engelleyebilirsiiniz.
✵ Bazı modem arayüzlerinde bağlananların internet hızını sınırlama ve site engeli gibide özellikleri değiştirebilirsiniz.,
VirüsTotal (2/69) ⇒Tıkla
Not: Yaptığınız hacklerden ben yada turkhackteam sorumlu değildir, bilgi amaçlıdır.
Umarım açıklayıcı olmuştur anlamadığınız yerler yada sorularınız varsa memnuyitle cevaplarım.
Konuyu beğendiyseniz "Teşekkür" butonuna basarak benide mutlu edebilirsiniz.