Ziraat Turkiye Kupası son 16 turu macında Galatasaray, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u normal suresi 1-1 biten macta penaltılar sonucu 7-6 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktoru basın toplantısında mucadeleyi değerlendirdi.
Galatasaray teknik direktoru Fatih Terim, cok guzel bir mac olduğunu kaydederek, "90 dakika, arkasından 15 dakikalık uzatmalar, arkasından penaltı ve 6'şar, 7'şer derken isteyebileceğimiz bir mac. Gec oldu bizim icin, guc oldu acıkcası ama oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum ama Malatyaspor'u da tebrik ediyorum. Hamza hocayı da ekibini de tebrik ediyorum. Muthiş bir mucadele ortaya koydular. Bu zor virajı da, bu yoğun gunleri de boylece atlatmış olduk. Onumuzde derbi var, o maca odaklandık" diye konuştu.Yeni Malatyaspor teknik direktoru Hamza Hamzaoğlu, galip gelen Galatasaray takımını tebrik ederek, "Guzel keyifli bir mac olduğunu duşunuyorum. Her iki takımın oyuncuları da tebrik ediyorum sahada koydukları mucadeleden dolayı. Uzatmanın son dakikasına kadar skoru yakaladığımız ve bitime 1-2 dakika kala turu kaybettiğimiz bir mactan sonra konuşmak kolay değil. Uzulduk ben ve oyuncularım ama futbol boyle bir şey sadece bazen kazandık derken, kaybedebiliyorsunuz. 120 dakika sahada cok iyi bir mucadele verdi oyuncularım. Nasip boyleymiş hayırlısı her şeyin" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Taha AYHAN