[h=3]SURVİVOR MELİSA İLE SELİN CİĞERCİ ARASINDAKİ İLİŞKİ NE?[/h]Selin Ciğerci ve Gokhan Cıra'nın evlilikleri tam gaz devam ederken bir magazin programında ortaya atılan iddialar ağızları acık bıraktı.
İddiaların sahibi ve programın sunucusu Seren Serengil, Gokhan Cıra'nın Selin Ciğerci'yi eski Survivor yıldızı Melisa Emirbayer ile aldattığını soyledi.

Bu iddia kulaktan kulağa yayılsa da adları gecen kişiler, hicbir acıklama yapma gereği duymadı. Fakat olayın ardını bırakmayan Seren Serengil'in son iddiaları artık duyanlara 'Yok artık' dedirtti. İddialara gore, Selin Ciğerci, Survivor'ın eski yıldızı Melisa Emirbayer'i bir urun tanıtımı icin davet ediyor.
Melisa Emirbayer reklam anlaşması icin Selin Ciğerci ile masaya oturunca Gokhan Cıra ile de tanışıyor. İddialara gore, Cıra, Emirbayer'den cok hoşlanıyor ve kendisine ''Ben sana aşık oldum, hayatımda ilk defa boyle hissettim'' diyerek acılıyor.
Gokhan Cıra'nın itirafı uzerine Melisa Emirbayer ise Cıra'yı reddediyor ve evli olduğunu hatırlatıyor. Cıra, Melisa'nın uzerine gidiyor ve ısrarcı oluyor hatta boşanmak istediğini soyluyor. Bu esnada Cıra, eşi Selin Ciğerci'ye yakalanıyor.
Seren Serengil'in iddiasına gore, bunun ardından yaşananları Melisa Emirbayer hıckıra hıckıra ağlayarak anlatıyor. Emirbayer, kendisinin Ciğerci'nin yanında calışan bir kişi tarafından bir eve kapatıldığını soyluyor. Bu esnada Emirbayer'in annesi apartmanın 5'inci katından intihar teşebbusunde bulunuyor.
Mahkumla yedi ay boyunca cinsel ilişkiye girdi!Mahkumla yedi ay boyunca cinsel ilişkiye girdi!
Melisa Emirbayer'i dovup, bıcak cekti
Ciğerci'nin Melisa Emirbayer'i dovduğu hatta bıcak cektiği de iddialara arasında. Soylenene gore, Ciğerci Emirbayer'i doverken araya girmek isteyenlere bıcak cekmiş.
Melisa Emirbayer'i tehdit etmiş
Ustelik tum bunlarla da sınırlı kalmayan Selin Ciğerci, kendisinin sokaktan geldiğini hatırlatarak Melisa Emirbayer'i tehdit etmiş.