Gecen aylarda Selin Ciğerci'nin eşi Gokhan Cıra ile birlikte olduğu iddialarıyla gundeme elen Survivor yarışmacısı Melisa Emirbayer, şimdilerde daha once yarıştığı Survivor yarışmasının kritiğini yapmak uzere Survivor Ekstra programına dahil oldu. Survivor Ekstra 2021 sunuculuğu yapan Melisa Emirbayer sosyal medyada merak konusu oldu. Peki, Survivor Ekstra sunucusu Melisa Emirbayer kimdir? Melisa Emirbayer kac yaşında, nereli? İşte detayları...
[h=3]MELİSA EMİRBAYER KİMDİR?[/h]Melisa Emirbayer, 2 Kasım 1995 İzmir doğumludur. İzmir Dokuz Eylul Universitesi Spor Bilimleri Fakultesi Yuzme Antrenorluğu bolumunde eğitim almıştır. Melisa Emirbayer 2002'de yuzme sporu ile tanıştı. Yuzmeye başladıktan sonra ilk once Galatasaray Spor Kulubu'ne, 5 yıl sonra da Fenerbahce Spor Kulubu'ne transfer oldu. Bu kulupte branşı olan kurbağa stilinde her kategoride bircok Turkiye şampiyonlukları yaşadı.
Melisa Emirbayer 200 metre kurbağa branşında Turkiye rekoru kırdı.Ardından milli takıma adım attı. 2009 senesinde başlayan milli takım seruveni ile birlikte bircok organizasyonda başarılar yakaladı.2018 yılında noktaladı ve Goztepe Spor Kulubu yuzme şubesinde antrenorluk gorevini yuruttu.
Melisa Emirbayer kendisini şoyle anlatıyor:"7 yaşından itibaren yuzuculukle uğraşıyorum. Galatasaray ve Fenerbahce'de gorev yaptım. Milli takıma hizmet veriyorum. Sayısız şampiyonluklarım ve rekorlarım var. İsterse 1 sene ac kalayım beni zorlayacağını duşunmuyorum."