Merhaba herkese bugün sizlere "DW Admin Panel Bulucu" programını tanıtıcam. Öncelikle bazı açıklamalar yapalım bilgilendirme amaçlı.

Admin Paneli Nedir:
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Bir sitenin admin paneli o sitenin yönetildiği paneldir. Bir sitenin admin panelinden sitenin index'ini, (kodlarını) reklam alanları, sitenin üyelik işlemleri gibi şeyleri rahatlıkla yönetebilirsiniz.

Bu Programın Çalışma Mantığı:
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Bu program çok kullanılan admin panellerini tek tek deneyerek admin panellerini buluyor. İçindeki geniş wordlist sayesinde ise şuana kadar hiç bulamadağı site görmedim.

Anlatım:
¯¯¯¯¯¯¯¯
1- Aşağıda verdiğim dosyayı indiriyorsunuz.

2- Programı çalıştırıyorsunuz.

3- Programı çalıştırdıktan sonra hedef siteyi URL kısmına yazıyorsunuz.

4- Sonra sağdaki üç seçenekten istediğinizi seçiyorsunuz. (Full Scan önerilir.)

5- Scan bölümüne basıyoruz ve program başlıyor.

6- Programımızın çalışması bittikten sonra "Your Results" bölümündeki linki kopyalayıp tarayıcımıza yapıştırıyoruz.

.................................................. .......................................Dosya TC İndir.................................................. .......................................
................................................. .......................................Media Fire İndir.................................................. .......................................

Rar Şifresi ===> "thtfamily"

VirüsTotal ⇒Tıkla

Not: Program bana ait değil alıntıdır.

Not: Bu program site admin panellerini hacklemez. Sadece site admin panelini bulur.

Umarım açıklayıcı olmuştur anlamadığınız yerler yada sorularınız varsa memnuyitle cevaplarım.

Konuyu beğendiyseniz "Teşekkür" butonuna basarak benide mutlu edebilirsiniz.