_______________________ REFERANS ÇALIŞMALARIMIZ ______________________

______________________MUTLU MÜŞTERİLER _________________________

Alıntı:
SeoBayi Adlı Üyeden Alıntı
Arkadaş ilgili bir kişidir, iç optimize ile ilgili bir çok iş verildi SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE TESLİM ALDIM.
( Kişi güvenilirdir. )

Alıntı:
gomes3434 Adlı Üyeden Alıntı
Page Speed optimizasyonu hizmeti alındı. Arkadaşımız son derece ilgili ve konuya hakim yapılanlar rapor halinde tarafımıza sunuldu tavsiyem olur

Alıntı:
malponur Adlı Üyeden Alıntı
Hizmet cok kaliteliydi, kusursuz tamamlandi.

Alıntı:
Arinars Adlı Üyeden Alıntı
Uzun süredir çalışıyoruz, kendisi gerçekten çok nazik bir insan. Kendisine referansım, pişman olmayacağınıza emin olabilirsiniz.

Alıntı:
Cincincomtr Adlı Üyeden Alıntı
Arkadaşın maşallahi var temadaki sıkıntımız büyüktü kaç kişiyle gorussek 50 nin üzerine çıkmaz sizin pagespeed skorunuz demelerine rağmen değerli hocam mobil ve destop skorlarimizi zirveye taşıdı. Şaşkınlıkla izlemekteyim. Gönül rahatlığıyla kendisiyle çalışabilirsiniz. İş ahlakida gayet yerinde. Tekrardan teşekkür ederiz kendisine

Alıntı:
ibrahimdurmus Adlı Üyeden Alıntı
Kendisi güvenilir birisidir, Teknonext.net sitem için iletişime geçtim ve hızlı bir şekilde işlemi tamamladı. Açılması uzun süren sitem gayretleri sayesinde bir kaç saniye de açılıyor. Kendisi ile gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.

Alıntı:
yalnizliklaoldu Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1076661037)
iş verildi

Alıntı:
superonlinechef Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1076714579)
Yeni aldığımız bir site için çalışma alındı gözle görülür bir fark oluştu ücretsiz olarak da bir kaç eksiği de tamamlandı kendısnı tesekkur edıyorum ileri de yine çalışacağız gibi :)