İSTANBUL'da ev arkadaşını goğsunden bıcaklayarak olduren şupheli yakalandı. Guvenlik kameralarını inceleyerek cinayetin izini suren polis ekipleri, şuphelinin fosforlu mont giydiğini tespit ederek eşkalini belirledi. Ote yandan şuphelinin sosyal medyadan yaptığı "Ani yapılan bir cinayet gibi benim hayatım bu aralar, iki kere duşun tek şansın var" acıklaması dikkat cekti. Olay, Kucukcekmece Yarımburgaz Mahallesi 2401. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya gore Cuneyt Bahşi (19), şupheli Feyyaz D.(24) ile aynı evde yaşamaktaydı. Alkol alan ikili, bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışma buyuyerek kavgaya donuştu, kavga esnasında Feyyaz D., yanında bulunan bıcak ile Bahşi'yi goğsunden yaralayarak evden kactı. Mahallede oturan vatandaşların ihbarı uzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Bahşi'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Feyyaz D.'nin sosyal medya hesabında ki "Ani yapılan bir cinayet gibi benim hayatım bu aralar, iki kere duşun tek şansın var." sozu dikkat cekti.
FOSFORLU MONTUNDAN YAKALANDI
Asayiş Şube Cinayet Buro Amirliği ekipleri, guvenlik kameralarını inceleyerek şupheliyi tespit etti. Şuphelinin izini giydiği fosforlu monttan suren polis ekipleri, 11 Ocak 2021 tarihinde şupheliyi Arnavutkoy'de sağlandığı adreste kıskıvrak yakalandı. 'Hırsızlık' sucundan 13 kaydı bulunan şupheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KACIŞ ANLARI GUVENLİK KAMERALARINA YANSIDIŞuphelinin olay yerinden uzaklaştığı ve giydiği mont cevredeki guvenlik kameraları tarafından kameralarına saniye saniye yansıdı.
(Fotoğraf)

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı